Κυριακή, 7 Μαΐου 2017

ΜΙΚΡΑ ΝΗΣΙΑ …ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΥΘΟΣ …ΟΙ ΠΑΞΟΙ


   Ο Δήμος Παξών ως συν-εκθέτης  των Δήμων του Ιονίου ΠΕΔΙΝ ,    σε μια προσπάθεια να προσεγγίσει το κοινό της Αττικής  θα συμμετάσχει   στην  Greek Travel Show  που θα διοργανωθεί για πρώτη φορά από τις 19 έως τις 21 Μαΐου , 2017, στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών «Helexpo Maroussi»  . Η νέα διοργάνωση θα αποτελέσει την B2C (Business to Consumer) εκδοχή της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού «Philoxenia», η οποία πραγματοποιείται εδώ και 32 χρόνια στη Θεσσαλονίκη .


  ΤΟ  Σαββατοκύριακο  20 & 21 Μαίου  «θα τρέχει » ο διαγωνισμός ¨ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΩΝ ΠΑΞΩΝ¨  οι συμμετέχοντες θα δίνουν ένα φιλί στο  αγαπημένο τους πρόσωπο (ταίρι – συγγενή – φίλο/η )  και θα παίρνουν μέρος στη κλήρωση .
    Ο Διαγωνισμός εμπνέεται από τον μύθο , του  κρυφού έρωτα του Ποσειδώνα με την Αμφιτρίτη  ,ώστε να συνδεθεί  ο μύθος της  « κρυφής αγάπης του Ποσειδώνα και της Αμφιτρίτης »  -που χρησιμοποιούσαν το νησί ως ερωτικής φωλιά -με την σύγχρονη τουριστική πραγματικότητα των ειδυλλιακών Παξών και να προβληθούν  οι ιδιαιτερότητες του όμορφου και ερωτικού αυτού νησιού του Ιονίου

   Το βραβείο ένα 3μερο διακοπών στους Παξούς  για 2 άτομα περιλαμβάνει διαμονή και  περιήγηση  με σκάφος γύρω από το νησί και κάποια γεύματα .


Παράλληλα θα διεξαχθεί και γαστρονομικό event, το οποίο θα γίνει παρουσίαση της Επτανησιακής κουζίνας με προϊόντα των νησιών μας. Την επιμέλεια της παρουσίασης έχουν αναλάβει η Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής- Ακρόπολις και η Λέσχη Αρχιμαγείρων Κέρκυρας- Ιόνιων Νήσων, με τους διακεκριμένους σεφ, όπως,  ο Ζακυνθινός European chef 2015 και Πρόεδρος της ΛΑΕΑ, Διευθυντής Γαστρονομίας του Ομίλου UNESCO και Διευθυντή Γαστρονομίας της ΕΕΕ κ. Κωνσταντίνος Μουζάκης, ο Πρόεδρος της ΛΑΚ κ. Σπύρος Βουλισμάς και ο Κερκυραίος σεφ  Αλέξανδρος Ανδριώτης.

 


ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΥΛΙΚΟΥ KAI ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Εκθεσιακό κέντρο HELEXPO MAROUSSI Λεωφόρος Κηφισίας 39 15123 Μαρούσι,  Επίπεδο D σταντ 31, T.K 15123   Τηλ .2106168888
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΔΡΑΣΕΩΝ :  ΔΗΜΟΣ ΠΑΞΩΝ

      -Ο –                                                                               -Η-      
Πρόεδρος της Επ.Τουρισμού                                     Επιτροπή Τουριστικής Προβολής   
    Αντιδήμαρχος Παξών                                                    Αυγουστίνος Φαναριώτης
                                                                                                Μικαέλα Μπογδάνου
    Γιώργος Λύχνος                                                               Χρήστος Γραμματικός
                                                                                                Ε.Χρήστου

Δεν υπάρχουν σχόλια: