Τρίτη, 23 Μαΐου 2017

1η Greεk travel Show

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΗΜΟΥ ΠΑΞΩΝ ΣΤΗ 1η GREEK TRAVEL SHOW .
Η έκλεισε χτες τις πύλες της .Ο Δήμος Παξών συμμετείχε στο περίπτερο της Περιφερειακής ’Ένωσης Δήμων Ιονίου (ΠΕΔΙΝ ) ως συντονιστής. 

Στο περίπτερο που έκλεψε πραγματικά της εντυπώσεις παρουσιαστήκαν τα νησιά μας χρησιμοποιώντας βίντεο – προβολές , την τιμητική της είχε φυσικά η επτανησιακή κουζίνα .
Την τελευταία μέρα ακολούθησε η βράβευση των σπουδαστών των Δημοσιών ΙΕΚ .Γλυφάδας Ηλιούπολης , Ζωγράφου , Αιγάλεω, Πειραιάς που βοήθησαν στην προώθηση της Κουζίνας της Επτανήσου δίνοντας ψυχή και πνεύμα.
Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας: τον ¨Ομιλο για την UNESCO (Πειραιώς και Νήσων ) της εταιρεία Lumino ( ,την Ψαροταβέρνα Πυροφάνη της Πειραϊκής , την εταιρεία Γογάκης ΑΕ (κρεάτων ) την Αttika Fresh ,την Kορές ΑΕ, το Paxos Club Hotel ,Paxos Beach Hotel στους Παξούς . το Mirabella Hotel Αργοστόλη Κεφαλλήνιας, το Sentito Alexadra Beach hotel , Τσιλιβί Ζακύνθου το Επιμελητήριο Λευκάδος και τέλος την εταιρεία Λάζαρης Κων/νος ,για τα προϊόντα και τα πακέτα διακοπών που προσέφεραν .
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους βασικούς συντελεστές , τον πρόεδρο της Λέσχης Αττικής & Ακρόπολης κ. Κ. Μουζάκη (European chef 2015 ) , την Σεφ Εύα Βοναζούντα, γραμματέα της Λέσχης ΑΕΑ (Παγκόσμια κριτή γαστρονομίας ), τον Πρόεδρο της Λέσχης Αρχ/γείρων Κέρκυρας , κ.Σπ. Βουλησμά , την κ.Ελ. Κονοφάου Πρόεδρο της Επτανησιακής Ένωσης , τους Σεφ κ. Αλέξ. Ανδριώτη ,κ Ν. Δαούτη ,κ. Κ. Κωβαίο και φυσικά την HELEXPO AE ,την κα Κ. Τραμπσιώνη και την ομάδα της για την άψογη συνεργασία ! 
Το περίπτερο επισκέφτηκαν η Υπουργός Τουρισμού κ.Ελ.Κουντουρά , ο Περιφερειάρχης Δ.Ελλάδας κ.Τατούλης ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος ΚΕΔΕ κ.Πατούλης , η Αντ/ρχης Κ.Μακεδονίας , κα Β.Πατουλίδου , ο Πρόεδρος της Helexpo κ.Τζίκας , ο Πρόεδρος της UNESCO , Πειραία και νήσων κ.Ι Μαρωνίτης , ο οικονομικός Ακόλουθος της Πρεσβείας της Ρουμανίας κ. Μ.Donescu με την οποίο συζητήθηκαν και θέματα σχετικά με την προβολή των νησιών μας στην Ρουμανία και συνεργασία στου τομείς τουρισμού και εμπορίου.
Ο Πρόεδρος της ΠΕΔΙΝ & Δήμαρχος Κεφαλονιάς ο κ. Αλέξανδρος Παρίσης αγκάλιασε εξ αρχής το εγχείρημα και όλοι οι Δήμαρχοι του Ιονίου ήσαν αρωγοί στην προσπάθεια αυτή ! Διοργανωτής , ήταν η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ιονίων Νήσων ( ΠΕΔΙΝ) με εκπροσώπους της , τον κ.Γ.Κρεμύδα & κ.Παύλο Κολοκοτσά 
Φωτογραφικό Υλικό : 

https://www.facebook.com/pg/chefsclubofattica/photos/?tab=album&album_id=210196839491576

Δεν υπάρχουν σχόλια: