Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2017

Φιλέτο Κοτόπουλο με Μελιτζάνα και Ντομάτα




ΥΛΙΚΑ

  • 10 φιλέτα κοτόπουλο
  • 2 μελιτζάνες σε ροδέλες 
  • 6 ντομάτες ώριμες
  • 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 4 σκελίδες σκόρδο κομμένες φέτες
  • 100 ml ελαιόλαδο
  • 100 ml λευκό κρασί
  • 1 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
  • 150 γρ. φέτα καρέ
  • Λίγο κανέλα
  • αλάτι - πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Ετοιμάζουμε τα φιλέτα κοτόπουλο 
  2. Προσθέτετε το κρεμμύδι να μαραθεί για 2΄-3΄ και τέλος το σκόρδο. 
  3. Σοτάρετε στο λάδι το κοτόπουλο μέχρι να ροδίσει. 
  4. Σβήνετε με κρασί.
  5. Τηγανίζουμε τις Μελιτζάνες σε ροδέλες.
  6. Σε ένα ταψί τοποθετούμε μέσα το φιλέτο κοτόπουλο και απο πάνω βάζουμε τις μελιτζάνες και τις ντομάτες σε ροδέλες.
  7. Περιχύνουμε με ελαιόλαδο και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200οC για 20΄-30΄. 
  8. Μετά προσθέτουμε απο πάνω και την φέτα τυρί και αλατοπιπερώνετε και ρίχνοντάς και λίγο κανέλα  τα ψήνουμε πάλι για κανένα 5 -10 λεπτά, προσθέτοντας και λίγο μαιντανό.
  9. Σερβίρουμε πάντα με συνοδεία κρασί. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: