Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2016

TASTE OLYMP AWARDS 2017Coming Soon ...


Στην Αθήνα γίνεται συνάντηση των καλύτερων παραγωγών τροφίμων και ποτών μέσα από μια μοναδική διοργάνωση με θέμα την γευσιγνωσία προϊόντων του αγροτοδιατροφικού τομέα. 
Ελληνικές, αλλά και ξένες επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών θα στείλουν τα αντιπροσωπευτικά δείγματα τους για να συμμετάσχουν στον Διεθνή Διαγωνισμό Γευσιγνωσίας Τροφίμων και Ποτών “TASTE OLYMP AWARDS 2017”, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 27 και 28 Μαΐου στο ξενοδοχείο Divani Caravel- Αθήνα. www.OlympAwards.gr

Δικαίωμα συμμετοχής στο βραβείο ανώτερης γεύσης (Taste Olymp Award) έχουν όλα τα επώνυμα (όχι χύμα) επεξεργασμένα ή μη τρόφιμα και ποτά που πωλούνται σε καταστήματα λιανικής πώλησης. 
Τα προϊόντα προς αξιολόγηση θα πρέπει να βρίσκονται στην κατάλληλη κατάσταση και ότι τα διακριτικά στοιχεία αναγράφονται σωστά και με σαφήνεια στην ετικέτα, προϊόντα δηλαδή έτοιμα για διάθεση προς το καταναλωτικό κοινό. Μπορούν να συμμετάσχουν γαλακτοκομικά, μέλι, ζυμαρικά, παξιμάδια, ελαιόλαδο, ελιές, τσάι, κρασί, τσίπουρο, οινοπνευματώδη, βιολογικά, προϊόντα κρέατος, ψαρικά, μπαχαρικά …..όλα τα τρόφιμα και τα ποτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: