Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2016

Χειροποίητη Μερέντα με Φρέσκο Βούτυρο και Φουντούκι



ΥΛΙΚΑ


  • 1 κουτί Ζαχαρούχο Γάλα
  • 100 γραμμάρια σοκολάτα υγείας
  • 150γραμμάρια Φρέσκο βούτυρο
  • 2 κτσ Άχνη Ζάχαρη
  • 4 κτσ Κακάο
  • 1 κούπα τριμμένο Φουντούκι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Λιώνουμε την κουβερτούρα με το βούτυρο σε μπεν μαρί.
2. Ανακατεύουμε μετά σε ένα μπολ, το ζαχαρούχο γάλα, με την άχνη ζάχαρη και το κακάο και τέλος προσθέτουμε την λιωμένη σοκολάτα...
3. Τέλος βάζουμε τα τριμμένα φουντούκια και το αδειάζουμε σε γυάλινο μπολ.
4. Μόλις κρυώσει το βάζουμε στην συντήρηση του ψυγείου και μόλις πήξει είναι έτοιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: