Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2016

Μπισκότο με Μαύρη Ζάχαρη, με λευκή σοκολάτα και χρωματιστή πανδαισία κόκκινης φωτιάς σοκολάτας με αποξηραμένα φρούτα και φρούτα του Δάσους, περιτυλιγμένα με τρούφα σοκολάτας !!!



Μπισκότο με Μαύρη Ζάχαρη, με λευκή σοκολάτα και χρωματιστή πανδαισία κόκκινης φωτιάς σοκολάτας με αποξηραμένα φρούτα και φρούτα του Δάσους, περιτυλιγμένα με τρούφα σοκολάτας !!!

Υλικά 

  • 200 γραμ. Λευκή Σοκολάτα 
  • 100 γραμ. Αποξηραμένα φρούτα του Δάσους
  • 100 γραμ. Αποξηραμένους Ξηρούς Καρπούς 
  • 20   γραμ. Τρούφα σοκολάτα
  • Χρώμα Ζαχαροπλαστικής κατά προτίμηση κόκκινο
Υλικά για Μπισκότο με Μαύρη Ζάχαρη
  • 350 γραμ. Αλεύρι τ. Ζαχαροπλαστικής 
  • 250 γραμ. Βούτυρο Φρέσκο
  • 150 γραμ. Ζάχαρη Άχνη 
  • 120 γραμ. Ζάχαρη Μαύρη 
  • 4 τεμάχια  Αυγά 
  • 1 κτγ        Μπέικιν Πάουντερ 
Τρόπος Παρασκευής 

Ξεκινάμε και φτιάχνουμε τα Μπισκότα με Μαύρη Ζάχαρη. Χτυπάμε σε ένα μίξερ το Βούτυρο με τις ζάχαρες πολύ καλά και προσθέτοντας τα αυγά ένα-ένα, Τέλος Προσθέτουμε το αλεύρι μαζί με το μπείκιν πάνουντερ, ανακατεύοντας πολύ καλά. 
Με μια σακούλα ζαχαροπλαστικής ρίχνουμε μέσα την γέμιση και αρχίζουμε να τοποθετούμε μέσα σε μια λαμαρίνα το υλικό με την προϋπόθεση να υπάρχουν 2 πόντοι ανάμεσά τους να μην κολλήσουν κατά το ψήσιμο επειδή θα φουσκώσουν. 
Ψήνουμε στους 180C για 15 λεπτά περίπου και μόλις ψηθούν τα αφήνουμε να κρυώσουν.

Σε ένα μπαιν μαρί, λιώνουμε την λευκή σοκολάτα πολύ καλά και αμέσως μετά την αποσύρουμε από την φωτιά. Αρχίζουμε να κατεβάζουμε την θερμοκρασία της σοκολάτας και σε ένα άλλο μπολ ρίχνουμε μέσα γύρω στα 60 γραμμάρια λευκή σοκολάτα, προσθέτοντας λίγες σταγόνες κόκκινο χρώμα Ζαχαροπλαστικής, ανακατεύοντας πολύ καλά. 

Παίρνουμε ένα ωραίο γυάλινο Ποτήρι και ρίχνουμε μέσα την σοκολάτα με το χρώμα το κόκκινο και βάζουμε μέσα το μπισκότο με την μαύρη Ζάχαρη και ένα ή δυο ξυρούς καρπούς και φρούτα του Δάσους. Προσθέτουμε την Λευκή σοκολάτα όπως είναι Λιωμένη μέσα στο ποτήρι και από πάνω τοποθετούμε ένα λουλούδι φρέσκο και το αποξηραμένα φρούτα και Ξηρούς Καρπούς, και κατά προτεραιότητα μπορούμε να βάζουμε φυτική σαντιγί, πουδράροντας με τρούφα σοκολάτα.

Έτοιμο για να το σερβίρουμε ... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: