Κυριακή, 29 Μαΐου 2016

TASTE OLYMP AWARDS 2016, DIVANI CARAVEL ATHENS, 28-29 ΜΑΙΟΥ




Αξιολόγηση μοναδικών Τροφίμων & Ποτών από Ελλάδα και εξωτερικό.





28-29 Μαΐου/28-29 May, Athens
Taste contest for foods and beverages and Best packaging contest for foods and beverages.

TASTE Olymp Awards 2016, διαγωνισμός ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑΣ τροφίμων και ποτών
DESIGN Olymp Awards 2016, διαγωνισμός καλύτερης ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ τροφίμων και ποτών


Στο διαγωνιστικό κομμάτι της ΓΕΥΣΙΓΩΣΙΑΣ συμμετείχαν εκατοντάδες προϊόντα όπως μέλι, κοτόπουλο πανέ, κοτόπουλο σνίτσελ, αρακάς, φασολάκια, θυμαρίσιο μέλι, χυμός ροδιού, γλυκόξινη σάλτσα, εσπεριδοειδή & citrus, βούτυρο με πολύτιμη λευκή τρούφα, σάλτσα ντομάτας με ανθότυρο & θυμάρι, λικέρ με μαστίχα & κανέλλα, λικέρ με μαστίχα και λεμόνι, κουλουράκια της ελιάς, κριθαρένιο ολικής άλεσης,

 βουτήματα πορτοκαλιού, παραδοσιακό Κρητικό παξιμάδι, λιαστές ντομάτες, μαρμελάδα goji berry, μαρμελάδα ιπποφαούς, λικέρ χυμοναθός, τσίπουρο με γλυκάνισο, τσίπουρο, ούζο, φάβα, ρεβίθια, λιαστή ντομάτα, ξύδι με ρόδι, ξύδι βαλσάμικο, πετιμέζι, υποβρύχιο, καραμελωμένα κρεμμύδια, λευκό ξύδι με δυόσμο, ούζο έξτρα ξηρό απεριτίφ, καπνιστό αλάτι χοντρό, ανθός αλατιού, αλάτι με ρίγανη & σουσάμι, 

καπνιστή πάπρικα, καπνιστό αλάτι με φύλλα οξιάς, πράσινες ελιές, πράσινε ελιές γεμιστές με κόκκινη πιπεριά, ελιές καλαμών, ελιά γεμιστή με κρίταμο, μαύρες ελιές, ελαιόλαδα, πράσινες ελιές με λεμόνι, ελιές με ούζο, τσάι, ταχίνι με σουσάμι, γλυκό του κουταλιού πορτοκάλι, παστέλι μελιού με υπερτροφές, 


μεταλλικό νερό, μελιτόκρασο, καραμέλες με λεμόνι, καραμέλες φράουλα, καραμέλες με έλαιο πορτοκαλιού, κουλούρια βιολογικά βρώμης, κουλούρια με κανέλα και σταφίδες, κουλούρια με moca & κόκκινα rasberries, φρέσκια τσιπούρα, μπριζόλα μοσχαρίσια, φρέσκα λαχανικά …..κλπ.



Ομάδα κριτών-αξιολογητών του διαγωνισμού ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑΣ.


Τα προϊόντα δοκιμάζονται από πολυάριθμο πάνελ κριτών με Panel Leader τον 

Κωνσταντίνο Μουζάκη-Chef Europe 2015, Director Gastronomy Club Unesco, 

και Μέλη της ομάδας κριτών τους: 
Hλίας Ιωσηφέλης- executive chef, 
Eυανθία Βοναζούντα- Παγκόσμιος Κριτής Αρχιμαγείρων World Association of Chef’s Societes, 
Λευτέρης Καραντάνης- επί 25 έτη σεφ του HILTON,
Νίκος Δαούτης- executive chef,
 Κώστας Κωβαίος- chef de cuisine, 
Λάζαρος Κολαξής- sous chef στην Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων, Μαρίνα Πούλιου- Τεχνολόγος Τροφίμων & Διατροφής, 
Παύλος Αλεξάνδρου-Πρόεδρος Συλλόγου Γευσιγνωσίας και Γαστρονομίας



Γεύσεις Ελλάδος, παραδοσιακά προϊόντα από την μητέρα γη και θάλασσα !!! Η αξιολόγηση γίνεται από κριτική επιτροπή διακεκριμένων επιστήμων, γευσιγνώσεων και Αρχιμάγειρες -Αρχιζαχαροπλάστες














Δεν υπάρχουν σχόλια: