Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2016

Μάθημα Μαγειρικής στις υποψήφιες Θείες στο Παιδικό Χωριο SOSΙδιαίτερη χαρά που για μια ακόμη φορά είμαστε δίπλα στα παιδιά και τους γονείς στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδας. 
Μιλησαμε με τις νέες μαμάδες και θείες SOS για θέματα μαγειρικής, συνταγών, πολιτσμου και εκπαίδευσης,
 για την κατάλληλη προετοιμασία τους!!!

Ευχαριστούμε θερμά τον Διευθυντή και όλο το προσωπικό του Παιδικού Χωριού SOS Ελλάδος, κκ. Π.Παπαδάκη, Ν.Καίτσας, Α. Λυγγρή, Π. Σοφιός και ολους που στηρίζουν αυτή την προσπάθεια.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους καλούς φίλους και φίλες, συνεργάτες και συναδέλφους που στηρίζουν αυτή την προσπάθεια και θα συνεχίσουμε με τον σκοπό να στηρίζουμε με όλες τις δυνάμεις μας αυτή την προσπάθεια για το καλύτερο του Παιδικού Χωριού SOS. Ένα μεγάλο ευχαριστώ την Διευθύντρια Πολιτισμού & νεολαίας του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων κυρία Γεωργία Παράσχου, την executive chef κ υπεύθυνη στο Πυροφάνη του Πειραιά κυρία Εύα Μπόνα, και τον ακούραστο παλαίμαχο σεφ κύριο Λευτέρη Καραντάνη!!!

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω  πολύ και όλους που έχουν παραβρεθεί δίπλα σε αυτό το γεγονός σε παλιές δράσεις Ηλίας,Νίκος,Όλγα!!!

Σας ευχαριστώ όλους για την όμορφη συνεργασία,
Σεφ Ευρώπης 2015 και Διευθυντής Γαστρονομίας στον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων κ. Κωνσταντίνος Μουζάκης Δεν υπάρχουν σχόλια: