Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2015

Συλλεκτικό βιβλίο συνταγών "METAMORPHOSES VII" της Εθνικής Επιτροπής της UNESCO




Η Ελλάδα εκπροσωπήθηκε από τον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και συγκεκριμένα από τον Πρόεδρο του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων κ. Ιωάννη Μαρωνίτη και τον Διευθυντή Γαστρονομίας του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων κ. Κωνσταντίνο Μουζάκη. 

Οι συνταγές που παρουσιάστηκαν και γράφτηκαν για το Συλλεκτικό Βιβλίο συνταγών "METAMORPHOSES VII" της Εθνικής Επιτροπής της UNESCO, ήταν οι εξείς: ο Κρητικός Ντάκος, τα Μύδια Ολυμπιάδας Χαλκιδικής και το Παστέλι Ζακύνθου. 



Greece

About the project
“I would like to say “bravo” and “congratulations”
to the organizers for the successful organization of
this project and for the initiative. I consider this a
rich cultural experience and I had the opportunity to
learn more about other countries’ national dishes. I
am glad to see that cooking plays an important role
in this project.”
First reaction when hearing that cooking was part of
the project
“For me it was wonderful moment and being here I
am experiencing special and unique moments and it
is a great honour to represent my country, Greece.
I feel great because I get the chance to create
Greek trad

Director of Gastronomy to Club For UNESCO Piraeus and Islands 
mr Konstantinos Mouzakis 






Δεν υπάρχουν σχόλια: