Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2015

Τριπλή στρώση σοκολάτας με μερέντα και μπισκότα mini Oreo, που έχουν περιτύλιξη ένα γευστικότατο cup cakes βανίλιας Μαγδαγασκάρης και με συνοδεία από Ρούμι

Τριπλή στρώση σοκολάτας με μερέντα και μπισκότα mini Oreo, που έχουν περιτύλιξη ένα γευστικότατο cup cakes βανίλιας Μαγδαγασκάρης και με συνοδεία από Ρούμι 




                                                           ΥΛΙΚΑ  
  • 2 τεμάχια αυγά
  • 200 γραμμάρια αλεύρι ζαχαροπλαστικής
  • 2 κτγ μπέικιν πάουντερ
  • 200 γραμμάρια γιαούρτι
  • 200 γραμμάρια άχνη ζάχαρη
  • 1 τεμάχιο βανίλια Μαγδαγασκάρης
  • 100 γραμμάρια λευκής σοκολάτας
  • 100 γραμμάρια γάλακτος σοκολάτα
  • 100 γραμμάριο υγείας σοκολάτα
  • 1 σφηνάκι ρούμι 
  • 50 γραμμάρια μερέντα 
  • 10 τεμάχια μπισκότα mini Oreo


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Χωρίζουμε τα αυγά σε κρόκους και ασπράδια σε δύο μπολ.
  2. Χτυπάμε στο μίξερ τα ασπράδια να γίνουν μαρέγκα.
  3. Σε άλλο μπολ χτυπάμε το γιαούρτι μαζί με την άχνη ζάχαρη και προσθέτουμε τους κρόκους αυγού.
  4. Ενώνουμε το μείγμα του γιαουρτιού με την μαρέγκα, και ρίχνουμε μέσα το ρούμι, ανακατεύοντας συνέχεια.
  5. Τέλος προσθέτουμε το αλεύρι, την βανίλια και το μπεικιν πάουντερ, ανακατεύοντας ελαφρά και είναι έτοιμο!!
  6. Το μείγμα μας το βάζουμε σε ειδικές θήκες για cup cakes και όταν τελειώσουμε με αυτό το στάδιο τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 1o λεπτά περίπου, πάντα μα την επίβλεψή μας....
  7. Τα αφήνουμε να κρυώσουν....
  8. Στρώνουμε ομοιόμορφα με μερέντα σαν επικάλυψη σε κάθε cup cakes μας.
  9. Λιώνουμε ξεχωριστά όλες τις σοκολάτες και τις περιχύνουμε μια μια σε κάθε cup cakes και με μια λεία επιφάνεια τις απλώνουμε έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα εντυπωσιακό καταρράκτη σοκολάτας που θα σχηματιστούν διάφορα χρώματα. 
  10. Τοποθετούμε από πάνω ένα μπισκότο μίνι oreo και είναι έτοιμο για να το σερβίρουμε 

Δεν υπάρχουν σχόλια: