Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2015

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΕΑΡΙΝΟΎ ΕΞΑΜΉΝΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΌΣΙΟΥ Ι.Ε.Κ. Ε.Κ.Κ.Ν. ΑΥΛΏΝΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ


Το Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Ε.Κ.Κ.Ν. Αυλώνα  πραγματοποίησε εκδήλωση λήξης του εαρινού εξαμήνου υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων την περασμένη Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015 και ώρα 10:00 π.μ. στο ΕΚΚΝΑ (Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνα)
 Στην εκδήλωση  παρουσιάσθηκε  το έργο του έτους 2014 - 2015 των σπουδαστών, μαζί με τους καθηγητές Αλεξάκη Ελένη - καθηγήτρια Γαλλικής Γλώσσας, Τατίνα Παναγιώτη - Καθηγητή Οικονομικών, Σωτηροπούλου Ευαγγελία - Καθηγήτρια Οινολογίας, Σταθόπουλο Διονύση - Καθηγητή Μαγειρικής, ενώ  προσφέρθηκαν εδέσματα παρασκευασμένα από τους ίδιους με την επιμέλεια του Διευθυντή Γαστρονομίας & Υπεύθυνου Δράσεων Επισιτισμού στις Μόνιμες Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Τομεάρχη Καθηγητή Επισιτισμού στο Δ.Ι.Ε.Κ. Ε.Κ.Κ.Ν.Α. κ. Κωνσταντίνου Μουζάκη. 

Παράλληλα, τη στήριξή τους στους σπουδαστές για την παρασκευή των εδεσμάτων πρόσφεραν αξιόλογοι αρχιμάγειρες όπως ο Διευθυντής Γαστρονομίας & Υπεύθυνος Δράσεων Επισιτισμού στις Μόνιμες Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, αρχιμάγειρας Ηλία Ιωσηφέλη, ο  αρχιμάγειρας  Λευτέρης Καραντάνης, ο αρχιμάγειρας Νίκος Δαούτης και η σεφ Όλγα Μισαηλίδη.ΔΙΕΚ ΕΚΚΝ ΑΥΛΩΝΑ
Τελετή Λήξης του εαρινού εξαμήνου 2015

Την Πέμπτη 7-7-2015 πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης του εαρινού εξαμήνου του ΙΕΚΑ Μαγειρικής -Ζαχαροπλαστικής που λειτουργεί στο Ε.Κ.Κ.Ν. Αυλώνα ,στην αίθουσα εκδηλώσεων του καταστήματος.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του ομίλου UNESCO Πειραιώς και Νήσων κ.Μαρωνίτης Ιωάννης, ο Διευθυντής της Αντεγκληματολογικής και Σωφρονιστικής Πολιτικής του Υπουργείου Δικαιοσύνης κ. Λαμπράκης Ιωάννης, η Αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου κα Δημητρίου Ξένια, από την Δ/νση Νέας Γενιάς & Δια βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας οι κυρίες Λευθεριώτου Πιέρα και Παυλή-Κορρέ Μαρία, εκπρόσωποι από το Μαζί για το παιδί» ,οι Διευθυντές και οι δάσκαλοι των σχολείων μας, καθώς και όλο το προσωπικό του καταστήματος.
Η τελετή άρχισε με την ομιλία της Διευθύντρια του ΕΚΚΝΑ κας Μαρίνας Μπούκη, ακολούθησε η ομιλία του Διευθυντής του ΙΕΚ κ. Θεόδωρος Λουκίσας, και ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος της με ομιλίες άλλων προσκεκλημένων. Στη συνέχεια παρουσιάστηκε το έργο των σπουδαστών με τη χρήση projector, καθώς και μερικές από τις εκδηλώσεις που πραγματοποίησαν κατά την διάρκεια του εξαμήνου. Ακολούθησαν διηγήσεις με προσωπικές εμπειρίες από του εκπαιδευτές και εκπαιδευομένους.
Επιπροσθέτως, δόθηκαν τιμητικές πλακέτες σε εκπαιδευτές του ΙΕΚ και σε υπαλλήλους του καταστήματος.
Τέλος προσφέρθηκε σε όλους τους καλεσμένους ένας πλούσιος μπουφές από εδέσματα παρασκευασμένα από τους ιδίους τους σπουδαστές.

http://www.ekkna.net/Δεν υπάρχουν σχόλια: