Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2015

τελετή λήξης του εαρινού εξαμήνου του ΙΕΚ Μαγειρικής -Ζαχαροπλαστικής που λειτουργεί στο Ε.Κ.Κ.Ν. Αυλώνα


Την Πέμπτη 2-7-2015 πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης του εαρινού εξαμήνου του ΙΕΚ Μαγειρικής -Ζαχαροπλαστικής που λειτουργεί στο Ε.Κ.Κ.Ν. Αυλώνα ,στην αίθουσα εκδηλώσεων του καταστήματος.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του ομίλου UNESCO Πειραιώς και Νήσων κ.Μαρωνίτης Ιωάννης, ο Διευθυντής της Αντεγκληματολογικής και Σωφρονιστικής Πολιτικής του Υπουργείου Δικαιοσύνης κ. Λαμπράκης Ιωάννης, η Αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου κα Δημητρίου Ξένια, από την Δ/νση Νέας Γενιάς & Δια βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας οι κυρίες Λευθεριώτου Πιέρα και Παυλή-Κορρέ Μαρία, εκπρόσωποι από το Μαζί για το παιδί» ,οι Διευθυντές και οι δάσκαλοι των σχολείων μας, καθώς και όλο το προσωπικό του καταστήματος.
Η τελετή άρχισε με την ομιλία της Διευθύντρια του ΕΚΚΝΑ κας Μαρίνας Μπούκη, ακολούθησε η ομιλία του Διευθυντής του ΙΕΚ κ. Θεόδωρος Λουκίσας, και ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος της με ομιλίες άλλων προσκεκλημένων. Στη συνέχεια παρουσιάστηκε το έργο των σπουδαστών με τη χρήση projector, καθώς και μερικές από τις εκδηλώσεις που πραγματοποίησαν κατά την διάρκεια του εξαμήνου. Ακολούθησαν διηγήσεις με προσωπικές εμπειρίες από του εκπαιδευτές και εκπαιδευομένους.
Επιπροσθέτως, δόθηκαν τιμητικές πλακέτες σε εκπαιδευτές του ΙΕΚ και σε υπαλλήλους του καταστήματος.
Τέλος προσφέρθηκε σε όλους τους καλεσμένους ένας πλούσιος μπουφές από εδέσματα παρασκευασμένα από τους ιδίους τους σπουδαστές.
http://www.ekkna.net/


Δεν υπάρχουν σχόλια: