Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΕΑΡΙΝΟΎ ΕΞΑΜΉΝΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΌΣΙΟΥ Ι.Ε.Κ. Ε.Κ.Κ.Ν. ΑΥΛΏΝΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ εαρινού εξαμήνου του ΔημόσιοΥ Ι.Ε.Κ. Ε.Κ.Κ.Ν. Αυλώνα
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ
Το Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Ε.Κ.Κ.Ν. Αυλώνα θα πραγματοποιήσει εκδήλωση λήξης του εαρινού εξαμήνου υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων την Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015 και ώρα 10:00 π.μ. στο ΕΚΚΝΑ (Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνα).

Στην εκδήλωση θα παρουσιασθεί το έργο του έτους 2014 - 2015 των σπουδαστών, μαζί με τους καθηγητές Αλεξάκη Ελένη - καθηγήτρια Γαλλικής Γλώσσας, Τατίνα Παναγιώτη - Καθηγητή Οικονομικών, Σωτηροπούλου Ευαγγελία - Καθηγήτρια Οινολογίας, Σταθόπουλο Διονύση - Καθηγητή Μαγειρικής, ενώ θα προσφερθούν εδέσματα παρασκευασμένα από τους ίδιους με την επιμέλεια του Διευθυντή Γαστρονομίας & Υπεύθυνου Δράσεων Επισιτισμού στις Μόνιμες Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Τομεάρχη Καθηγητή Επισιτισμού στο Δ.Ι.Ε.Κ. Ε.Κ.Κ.Ν.Α. κ. Κωνσταντίνου Μουζάκη. Παράλληλα, τη στήριξή τους στους σπουδαστές για την παρασκευή των εδεσμάτων θα προσφέρουν αξιόλογοι αρχιμάγειρες όπως ο Διευθυντής Γαστρονομίας & Υπεύθυνος Δράσεων Επισιτισμού στις Μόνιμες Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, αρχιμάγειρας Ηλία Ιωσηφέλη, ο  αρχιμάγειρας  Λευτέρης Καραντάνης, ο αρχιμάγειρας Νίκος Δαούτης και η σεφ Όλγα Μισαηλίδη.
               
Η έναρξη της εκδήλωσης θα γίνει με την παρουσίαση του έργου που επιτελείται σε συνεργασία με το Υπουργείο Δικαιοσύνης, το Υπουργείο Παιδείας καθώς και τη Διεύθυνση Νέας Γενιάς και Δια Βίου Μάθησης.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης χαιρετισμό θα απευθύνουν η Διευθύντρια του Ε.Κ.Κ.Ν.Α. κ. Μαρίνα Μπούκη, ο Πρόεδρος του Σ.Υ.Ε.Κ.Κ.Ν.Α. κ. Αναστάσιος Μούκας, ο Διευθυντής του ΙΕΚ Θεόδωρος Λουκίσας, ο Αρχιφύλακας κ. Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος καθώς και ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης.


Στην εκδήλωση θα παραστούν στελέχη του Υπουργείου Δικαιοσύνης, του Υπουργείου Παιδείας, της Διεύθυνσης Νέας Γενιάς και Δια Βίου Μάθησης, μέλη του Συμβουλίου του Ε.Κ.Κ.Ν.Α., καθώς και  υπάλληλοι του Ε.Κ.Κ.Ν.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: