Δευτέρα, 6 Απριλίου 2015

Ο CHEF ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΟΥΖΑΚΗΣ "ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ" Κ.ΚΑΡΑΒΑΤΟΥ-Κ.ΚΑΤΣΟΥΛΗ...Έργο ζωής, Έργο ανθρωπιάς, Έργο ψυχικής δύναμης και αγάπης προς στον συνάνθρωπό μας....και η τιμή ήρθε από το κανάλι Ε, από την εκπομπή "ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ", και συγκεκριμένα από την πολύ καλή μου φίλη Κατερίνα Καραβάτου, η οποία ήρθε και πήρε έκανε ρεπορτάζ από το χώρο που δίνουμε περίπου καθημερινά το πραγματικό μας έργο στον συνάνθρωπό μας, στις δύσκολες στιγμές του, να τον στηρίξουμε ψυχολογικά ή ακόμη μέσα από την μαγειρική και ζαχαροπλαστική τέχνη και να δώσουμε κίνητρο να νιώσει ότι "ζουν".
Δύναμη ψυχής, για το πραγματικό έργο το οποίο το λέω δημόσια ότι πρέπει να έχεις κότσια να είσαι στήριγμα σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη !!!!

Η ζωή δεν είναι μόνο Θεαθήναι και Δήθεν αλλά η ζωή είναι πραγματικό έργο και αλληλεγγύη στον συνάνθρωπό μας που χρειάζεται σε κάθε δύσκολη στιγμή να είμαστε κοντά του!!!!
Ευχαριστώ θερμά την Διευθύντρια του ΕΚΚΝΑ, τον διευθυντή του ΙΕΚ ΑΥΛΩΝΑ Θεόδωρο Λουκίσα, και την εκπομπή Στα καλά Καθούμενα και ιδιαίτερα την Κατερίνα Καραβάτου!!!!

ΥΓ. σύνολο εκπομπής 4 ώρες και 1 ώρα εκπομπή θα δείτε 4 τρέιλερ με το ΙΕΚ ΕΚΚΝΑ, την παρασκευή του Παραδοσιακού Πασχαλινού Τσουρεκιού, το Ρεπορτάζ από το ΙΕΚ ΑΥΛΩΝΑΣ,και το πάνελ με θέμα συζήτησης του ΙΕΚ Μαγειρικής-Ζαχαροπλαστικής ΙΕΚ Αυλώνας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: