Σάββατο, 14 Μαρτίου 2015

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΙΕΚ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ Ε.Κ.Κ.Ν.ΑΥΛΩΝΑΣ


Με μεγάλη επιτυχία, σε εξαιρετικό κλίμα, παρουσία τεσσάρων εξαιρετικών σεφ που δημιούργησαν ιδιαίτερα πιάτα στους σπουδαστές του ΙΕΚ Ε.Κ.Κ.Ν.ΑΥΛΩΝΑΣ και με αποτέλεσμα να υπάρχει, ατμόσφαιρα χαράς και κλίμα συγκίνησης με αισιοδοξία για το μέλλον.
 Έργο ζωής, Έργο ανθρωπιάς, Έργο ψυχικής δύναμης και αγάπης προς στον συνάνθρωπό μας....

Ο τομεάρχης ΙΕΚ Ε.Κ.Κ.Ν.ΑΥΛΩΝΑΣ & Διευθυντή Γαστρονομίας & Υπεύθυνο δράσεων επισιτισμού στις μόνιμες Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων 
Κωνσταντίνος Μουζάκης,
Ευχαριστεί θερμά 
τον Διευθυντή Γαστρονομίας & Υπεύθυνο δράσεων επισιτισμού στις μόνιμες Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων 
Ηλίας Ιωσηφέλης, 
Ο executive chef ΛΑΕΔ Νικόλαος Δαούτης 
και ο παλαίμαχος σεφ Λευτέρης Καραντάνης...

Ευχαριστούμε θερμά την διοίκηση του Ε.Κ.Κ.Ν.Α.
 και τον διευθυντή του ΙΕΚ Ε.Κ.Κ.Ν.Α. Θεόδωρο Λουκίσα


































 Executive Pastry Chef Κωνσταντίνος Μουζάκης
  • Διευθυντής Γαστρονομίας & Υπεύθυνος Δράσεων Επισιτισμού στις Μόνιμες Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Ομίλου για την     UNESCO Πειραιώς & Νήσων
  • Τομεάρχης Καθηγητής Επισιτισμού στις Ε.Κ.Κ.Ν.Α
  • Executive Prive Chef/Catering
  • Μέλος της WACS.
  • Μέλος της Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων Ελλάδας.
  • Μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας.
  • Πιστοποιητής στον ΕΟΤ για το σήμα της Ελληνική κουζίνας

Δεν υπάρχουν σχόλια: