Σάββατο, 1 Νοεμβρίου 2014

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΙΤΙΣΗΣ ΣΤΙΣ ΜΟΝΙΜΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ «ΚΥΚΛΟΣ ΔΡΑΣΗΣ_ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΠΕΡΑΜΑ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΙΤΙΣΗΣ
ΣΤΙΣ ΜΟΝΙΜΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ  «ΚΥΚΛΟΣ ΔΡΑΣΗΣ_ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΠΕΡΑΜΑ»
ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ

Ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων διοργάνωσε με επιτυχία πριν από λίγες ημέρες Σεμινάριο Διατροφολογίας και Παροχής Υπηρεσιών Σίτισης, στα πλαίσια της Τράπεζας Χρόνου, για τους Εργαζόμενους και τους Εθελοντές των Μονίμων Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο κτήριο των Κοινωνικών Δομών «Κύκλος Δράσης_Κερατσίνι – Δραπετσώνα - Πέραμα»  στο Κερατσίνι.


Συγκεκριμένα, Εισηγητές στο Σεμινάριο ήταν οι Διευθυντές Γαστρονομίας, καθώς και Υπεύθυνοι Δράσεων Επισιτισμού στις Μόνιμες Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων  Κωνσταντίνος Μουζάκης και Ηλίας Ιωσηφέλης, καθώς και οι Αρχιμάγειρες Λευτέρης Καραντάνης, Όλγα Μισαηλίδη, Νικόλαος Δαούτης και Σταύρος Σκάρος.
567697892
Οι Αρχιμάγειρες τοποθετήθηκαν στις βασικές αρχές της Μαγειρικής, στην παροχή υπηρεσιών σίτισης αλλά και στην αποθήκευση τροφίμων σε θεωρητικό επίπεδο. Έπειτα οι εργαζόμενοι και οι Εθελοντές των Κοινωνικών Δομών είχαν  την ευκαιρία να τις εφαρμόσουν πρακτικά με την καθοδήγηση των Αρχιμαγείρων.
3453646
«Η σίτιση των άπορων των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων είναι η βασικότερη και κυριότερη παροχή των Δομών και έτσι η ενημέρωση για τη βελτίωση των αποδόσεων των εργαζομένων του Τομέα Επισιτισμού είναι αναγκαία και πραγματοποιείται σε τακτική βάση. Ευχαριστούμε θερμά τους κ.κ. Μουζάκη, Ιωσηφέλη, Δαούτη, Καραντάνη, Σκάρο και την κ. Μισαηλίδη για την ουσιαστική τους παρουσία και στήριξη στην προσπάθεια μας για την άμεση ανακούφιση των συμπολιτών μας, που αντιμετωπίζουν τις τραγικές συνέπειες της οικονομικής κρίσης», τόνισε σε δήλωσή του ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική Ιωάννης Μαρωνίτης, παρουσία της Υπεύθυνης των Κοινωνικών Δομών του Κερατσινίου Αναστασία Αϊβατιάδου και της Υπεύθυνης των Κοινωνικών Δομών του Πύργου Σοφίας Ξύδη.

Το Σεμινάριο στήριξαν οι εργαζόμενοι του προγράμματος «Δημιουργία ή και συνέχιση της λειτουργίας «Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας» στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) για την προγραμματική περίοδο 2007-2013.

http://unescopireas.gr/index.php/component/content/article/96-2014-05-15-19-38-23/2014-05-17-17-08-28/2118-2014-11-01-20-26-11

Δεν υπάρχουν σχόλια: