Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΙΤΙΣΗΣ ΣΤΙΣ ΜΟΝΙΜΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ «ΚΥΚΛΟΣ ΔΡΑΣΗΣ_ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΠΕΡΑΜΑ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΙΤΙΣΗΣ
ΣΤΙΣ ΜΟΝΙΜΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ
«ΚΥΚΛΟΣ ΔΡΑΣΗΣ_ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΠΕΡΑΜΑ»
ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ 
ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣΟ Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων σε συνεργασία με την Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδας “Chef’sClub” προσκαλεί τους Εργαζόμενους και τους Εθελοντές των Μονίμων Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας να συμμετάσχουν σε Σεμινάριο Παροχής Υπηρεσιών Σίτισης που θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της Τράπεζας Χρόνου την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 16:00 – 20:00 στο κτίριο των Κοινωνικών Δομών στο Κερατσίνι «Κύκλος Δράσης_Κερατσίνι – Δραπετσώνα - Πέραμα» (Ελευθερίου Βενιζέλου 123 και Μοναστηρίου, Κερατσίνι – 3ος Όροφος).
Συγκεκριμένα, Εισηγητές στο Σεμινάριο θα είναι οι Διευθυντές Γαστρονομίας, Υπεύθυνοι Δράσεων Επισιτισμού στις Μόνιμες Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Αρχιμάγειρες μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας “Chef’sClub” κ. Κωνσταντίνος Μουζάκης και κ. Ηλίας Ιωσηφέλης καθώς και οι Αρχιμάγειρες του “Chef’s Club” κ. Λευτέρης Καραντάνης, κα Όλγα Μισαηλίδου, και κ. Σταύρος Σκάρος οι οποίοι και θα τοποθετηθούν στις βασικές αρχές της Μαγειρικής, στην παροχή υπηρεσιών σίτισης αλλά και στην αποθήκευση τροφίμων σε θεωρητικό επίπεδο και έπειτα οι εργαζόμενοι και οι Εθελοντές των Κοινωνικών Δομών θα έχουν την ευκαιρία να τις εφαρμόσουν πρακτικά με την καθοδήγηση των Αρχιμαγείρων.
 «Η σίτιση των απόρων των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων είναι η βασικότερη και κυριότερη παροχή των Δομών και έτσι η ενημέρωση για την βελτίωση των αποδόσεων των εργαζομένων του Τομέα Επισιτισμού είναι αναγκαία και πραγματοποιείται σε τακτική βάση. Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας για την ουσιαστική τους παρουσία και στήριξη στην προσπάθεια μας για την άμεση ανακούφιση των συμπολιτών μας που αντιμετωπίζουν » τόνισε σε δήλωσή του ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης.

Το Σεμινάριο θα στηρίξουν οι εργαζόμενοι του προγράμματος «Δημιουργία ή και συνέχιση της λειτουργίας «Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας» στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) για την προγραμματική περίοδο 2007-2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια: