Τετάρτη, 25 Ιουνίου 2014

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΌ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ -ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS ΕΛΛΑΔΟΣ Το κοινωνικό πρόσωπο και το εκπαιδευτικό σεμινάριο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος συνεχίζετε στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα υποψήφιου προσωπικού φροντίδας στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδας. 

Οι executive Chef's Νίκος Δαούτης και Κωνσταντίνος Μουζάκης,εκπαίδευσαν τις υποψήφιες "Μητέρες" για να μαγειρεύουν ποιο σωστά και ποιο υγιεινά....για τα παιδιά!!! 


Αγαπητέ κε Μουζάκη

Με χαρά σας προσκαλούμε στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα εκπαίδευσης υποψήφιων Μητέρων SOS που θα διεξαχθεί από την Δευτέρα 16  έως και την Παρασκευή 20 Ιουνίου στο Παιδικό Χωριό Βάρης.

Είναι μεγάλη χαρά και τιμή το γεγονός ότι και πάλι ανταποκριθήκατε θετικά στο κάλεσμα μας, δείχνοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον και τη στήριξη σας προς το έργο των Παιδικών Χωριών SOS.

Θα θέλαμε και φέτος να συντονίσετε τις υποψήφιες κυρίες στην προετοιμασία ενός ισορροπημένου και υγιεινού γεύματος,            το οποίο θα απολαύσουμε όλοι στο κλείσιμο του εκπαιδευτικού προγράμματος την Παρασκευή 20-06-2014, στις 2.30μμ.

Θα χρειαστεί την προηγούμενη μέρα, Πέμπτη 19-06, στις 4 .00,  να έρθετε στο χώρο του Χωριού προκειμένου να καταρτίσετε το μενού μαζί με τις κυρίες καθώς και να ορίσετε την λίστα των υλικών. Την Παρασκευή σας περιμένουμε γύρω στις 10.15 προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία του μαγειρέματος χωρίζοντας τις κυρίες σε μικρές ομάδες , όπως κάναμε και στην προγούμενη Σχολή τον περασμένο Φεβρουάριο.

Στην διάθεση σας για κάθε διευκρίνιση.


Με εκτίμηση,Αλεξάνδρα Λύγγρη
Ψυχολόγος
Βοηθός HR
Περιγραφή: logo
Καρ. Σερβίας 12-14, 105 62 Αθήνα
Τηλ.: 210-3313661 Fax210-3226652


Δεν υπάρχουν σχόλια: