Παρασκευή, 2 Μαΐου 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


 Αγαπητοί φίλοι, συνεργάτες και μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος,


Με μεγάλη μας χαρά θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε από 5-11 Μαΐου 2014 στο Ίδρυμα Θεοχαράκη (Βασ. Σοφίας 9 & Μέρλιν 1) στην ιδιαίτερη συνάντηση της εικαστικής Τέχνης με την Υψηλή Γαστρονομία με παρουσίαση εκθεμάτων από καραμέλα, ζάχαρη, βούτυρο και σοκολάτα που θυμίζουν έργα τέχνης. 

Επίσης στο πλαίσιο του νέου εγχειρήματος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος για την καθιέρωση της διεθνούς ταυτότητας της Ελληνικής Γαστρονομίας με τίτλο GReat Kouzina, καθημερινά 13:00-15:00 μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος θα παρουσιάζουν μία συνταγή από τις επτά περιφέρειες της Ελλάδας, με προϊόντα Ελλήνων παραγωγών από το www.yolenis.com. 

Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε, να συζητήσουμε για τις διαφορετικές τεχνοτροπίες των εκθεμάτων, αλλά και να γευτούμε μαζί Ελλάδα.


Το Ίδρυμα Θεοχαράκη, η Λέσχη Αρχιμαγείρων Eλλάδας και η εταιρεία Yoleni’s LTD, διοργανώνουν από κοινού την εβδομάδα 5-11 Μαίου 2014, την 1η συνάντηση της Εικαστικής με τη Γαστρονομική τέχνη.
Οι Executive Chef της Λέσχης στο πλαίσιο του GReat Kouzina, ετοιμάζουν μεσογειακές συνταγές απο επτά περιφέρειες/κουζίνες της Ελλάδας, με προϊόντα Ελλήνων παραγωγών απο το www.yolenis.com, καθημερινά 13.00μμ – 15.00μμ στον χώρο του Café Merlin, στον πρώτο όροφο του Ιδρύματος.
Mια ξεχωριστή εβδομάδα γεύσεων με σκοπό την προώθηση της πραγματικής Ελληνικής κουζίνας, των Ελληνικών προιόντων και μία ιδιαίτερη συνάντηση της Τέχνης με την Υψηλή καλλιτεχνική γαστρονομία με παρουσίαση εκθεμάτων από καραμέλα, ζάχαρη, βούτυρο, λαχανικά και σοκολάτα που θυμίζουν έργα τέχνης.
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία, στο φωτεινό και ήσυχο χώρο του Café Merlin με θέα στον Εθνικό Κήπο, να απολαύσουν τα πιάτα που θα δημιουργούν και θα παρουσιάζουν ανά ημέρα οι Σεφ της Λέσχης Αρχιμαγείρων για τη Γαστρονομική Εβδομάδα, με Ελληνικές Συνταγές και προιόντα που χαρακτηρίζουν την κουζίνα ανά Περιφέρεια: Αιγαίου, Κρήτης, Επτανήσων, Πελοποννήσου, Μακεδονίας & θράκης, Ηπείρου, Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας.Δεν υπάρχουν σχόλια: