Σάββατο, 5 Απριλίου 2014

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ 2014 ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ



 Τα σεμινάρια πραγματοποιήθηκαν από 29 έως 31 Μαρτίου, ταυτόχρονα σε Ζάκυνθο, Κεφαλονιά και Λευκάδα, με ομιλητές σεφ της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας.
Με παρουσίαση γευσιγνωσίας των τοπικών προδιαγραφών των Επτανήσων, με βάση την παράδοση και αλλαγή στην εμφάνιση " GReat Kouzina".

 Η Ελληνική κουζίνα του χθες, του σήμερα και του αύριο στα πλαίσια του GReat Kouzina by Chef's Club of Greece. 

Με συνεργαασία του ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ














Δεν υπάρχουν σχόλια: