Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου 2013

ΠΑΠΡΙΚΑ ΜΠΡΙΚ


ΥΛΙΚΑ
  • 1 ματσάκι πράσσο ψιλοκομμένο
  • 250 γραμμάρια μπρίκ άσπρο
  • 50 γραμμάρια ανθόγαλο
  • 1 1/2 κτγ καυτερή ή νορμάλ πάπρικα 
  • 1/2 κτγ ζάχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Ανακατεύουμε σε μπολ το πράσο με το μπρικ
  2. Προσθέτουμε το ανθόγαλο κσι την πάπρικα με λίγο ζάχαρη
  3. Τα χτυπάμε στο μίξερ μας.
  4. Τέλος τα τοποθετούμε σε γυάλινο μπολ και το βάζουμε στο ψυγείο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: