Τρίτη, 5 Νοεμβρίου 2013

ο Σύλλογός «Το Κύτταρο», πραγματοποιεί Χριστουγεννιάτικη Εορταγορά


Αγαπητοί μας φίλοι,
Φέτος, για τρίτη συνεχή χρονιά ο Σύλλογός μας, «Το Κύτταρο», πραγματοποιεί Χριστουγεννιάτικη Εορταγορά το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013 στον χώρο των Thission Lofts (Πειραιώς 123-Γκάζι).

«Το Κύτταρο» είναι ένας Πανελλήνιος Σύλλογος που ενήλικες με εμπειρία καρκίνου στην παιδική ή εφηβική ηλικία ίδρυσαν στα τέλη του 2007. Αποτελεί «αδελφό» σύλλογο με την «Φλόγα», Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια, στους κόλπους της οποίας έκαναν και τα πρώτα τους βήματα τα σημερινά μέλη του Κυττάρου ως «Ομάδα Νέων της Φλόγας». Τα «τότε» παιδιά της Φλόγας είναι τα «τωρινά» μέλη του Κυττάρου. Τακτικά μέλη του Συλλόγου είναι τα ίδια τα άτομα που έχουν νοσήσει στο παρελθόν ως παιδιά ή έφηβοι, ενώ ως αρωγά μέλη μπορούν να εγγραφούν όσοι επιθυμούν να συμβάλλουν και να συμπράξουν προς εκπλήρωση των στόχων του Κυττάρου.
Σας καλούμε να στηρίξετε την προσπάθειά μας είτε προσφέροντας είδη προς πώληση είτε παρέχοντας εθελοντική εργασία στην προετοιμασία και την οργάνωση της αγοράς.
Οποιαδήποτε προσφορά, όπως χριστουγεννιάτικα είδη και στολίδια, χειροτεχνίες, κοσμήματα, είδη δώρων, κουλουράκια, μαρμελάδες, βιβλία, παιχνίδια και ο,τιδήποτε νομίζετε ότι μπορείτε να διαθέσετε, είναι πολύ σημαντική για το Κύτταρο.
Είδη προς πώληση θα δεχόμαστε μέχρι τις 20 Νοεμβρίου για να είμαστε σε θέση να προετοιμάσουμε και να οργανώσουμε την αγορά μας, προκειμένου να πετύχουμε την καλύτερη αξιοποίηση των προσφορών σας.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση
Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Κυττάρου,

Η Πρόεδρος O Γραμματέας
Αιμιλία Τσίρου Γεώργιος Σερεμετάκης
https://www.facebook.com/events/604788462911914/?notif_t=plan_user_invited

Δεν υπάρχουν σχόλια: