Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2013

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

Μια οικογένεια έτοιμη για… επιτυχίες
Στον Τάφο του Ινδού, η γυναικεία ομάδα καλαθοσφαίρισης μαζί με τις ακαδημίες έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Οικογενειακό κλίμα, ωραία ατμόσφαιρα και Παναθηναϊκές ευχές στον Τάφο του Ινδού, μετά από την προπόνηση της ομάδας μπάσκετ του Τριφυλλιού. Δυο πίτες, μια για τη γυναικεία ομάδα και μια για όλες τις ακαδημίες καλαθοσφαίρισης και δυο φλουριά. 

Τελικά, βρέθηκε μόνο το ένα φλουρί, το οποίο κέρδισε η Μέλια Περιστέρη από τις κορασίδες του Τριφυλλιού. Για λίγο μόνο, οι φωτογράφοι πίστεψαν… την Τούλα Καλέντζου, η οποία είχε δανειστεί το φλουρί της δεύτερης πίτας και όλες ξέσπασαν σε γέλια! Λίγο πιο κάτω, η Αριστέα Μαγκλάρα επεξεργαζόταν το κομμάτι της αλλά… μάταια. «Δεν έχω κερδίσει ποτέ», ψέλλισε. Φλουρί… αγνοείται και όπως όλα δείχνουν θα γίνει κλήρωση αφού η δωροεπιταγή του ART&FANTASY (http://www.artfantasy.gr/)  ήταν μεγάλο δέλεαρ για τις τυχερές!

Πριν από την κοπή της πίτας, ο έφορος του τμήματος, Ηλίας Μιχαλαριάς μιλώντας στις «πράσινες» μετέφερε τις ευχές του προέδρου, Α. Μακρόπουλου, ο οποίος δεν μπόρεσε να παραστεί λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αλλά και του χορηγού του τμήματος της ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΕΓΑ και του Αντιπροέδρου του Παναθηναϊκού Α.Ο, ν. Μακρόπουλου. 

Δείτε στο PANATHINAIKOSAC: http://www.youtube.com/watch?v=u4rdNKZWobY

*Ευχαριστούμε θερμά το «Το Παραδοσιακό Κολωνάκι» και τον κ. Κων/νο  Μουζάκη για τις πίτες. 

*Ευχαριστούμε τον φωτογράφο, Βαγγέλη Στόλη για το φωτογραφικό άλμπουμ.
Άρση Βαρών: Το φλουρί στον Παναθηναϊκό!
Οι αθλητές του τμήματος της Άρσης Βαρών του Παναθηναϊκού Α.Ο έκοψαν το βράδυ της Τρίτης (26/2) την πρωτοχρονιάτικη πίτα. 

Ο έφορος του τμήματος, Παναγιώτης Ροδίτης ευχήθηκε σε όλους τους αθλητές υγεία και η χρονιά να φέρει πολλά μετάλλια στο Τριφύλλι. 
Το φλουρί έπεσε στον Παναθηναϊκό μας, «σημάδι» ότι τα καλύτερα… έρχονται. 

Δείτε το βίντεο από το PANATHINAIKOSACTV: http://www.youtube.com/watch?v=jKA95ymUMeI


*Ευχαριστούμε θερμά το «Το Παραδοσιακό Κολωνάκι» και τον κ. Κων/νο  Μουζάκη για την πίτα. 

*Ευχαριστούμε τον φωτογράφο, Βαγγέλη Στόλη για το φωτογραφικό άλμπουμ. 
Δεν υπάρχουν σχόλια: