Κυριακή, 14 Οκτωβρίου 2012

Ρεπορταζ του www.all4food.gr


Στην  Ακαδημίας, στον αριθμό 34, ανάμεσα  στις  οδούς  Αμερικής  και  Ομήρου,  έχει ανοίξει τις  πόρτες  του  διάπλατες  για  το κοινό εδώ και  6 μήνες, το αρτοζαχαροπλαστείο  «Το παραδοσιακό» .
Ο chef   Κωνσταντίνος  Μουζάκης  είναι εδώ για να μας αποκαλύψει μέσα από τις γεύσεις του, τα μυστικά της παράδοσης να συνδυάζονται περίφημα με συνταγές του σήμερα και το αποτέλεσμα να είναι απλά μοναδικό.
 para3Με αγνά και φρέσκα υλικά και μόνο, χωρίς σκόνες, συντηρητικά,Ε και άλλες προσμίξεις στο «Παραδοσιακό»  απολαμβάνετε καθημερινά ολόφρεσκες διημιουργίες. Σε έναν λιτό και απέριττο χώρο, σε ένα ταξίδι και των πέντε αισθήσεων, η πολύ όμορφη διακόσμηση,η κλασική μουσική, οι αμέτρητες νοστιμιές και οι μυρωδιές απο το εργαστήριο που είναι προέκταση του χώρου υποδοχής των πελατών ώστε να μπορούμε όλοι να δούμε την διαδικασία παραγωγής και να κλέψουμε κάποια από τα μικρά μυστικά τους. Το προσωπικό φιλικό και εξυπηρετικό, μαζι με τον chef,  πρόθυμοι να μας εξηγήσουν τα πάντα που έχουν να κάνουν με το κατάστημα και να μας προτείνουν ορισμένα πολύ ιδιαίτερα εδέσματα. Ο παραδοσιακός χειροποίητος χαλβάς με ταχίνι, τα cookies με ρευστή σοκολάτα, το παραδοσιακο ψωμί, η κρεατόπιτα, τα αρωματισμένα με ούζο και σοκολάτα υγείας ταρτάκια, το γαλακτομπούρεκο και η μεγάλη γκάμα  επιλογών για ένα πλήρες και απολαυστικό πρωινό  είναι ορισμένα από αυτά που επιβάλεται να δοκιμάσετε όταν επισκεφθείτε το κατάστημα. Το μενού και η φιλοσοφία αλλάζουν και προσαρμόζονται στην εποχή, πράγμα που σημαίνει πως στις γιορτές Χριστουγέννων-Πρωτοχρονιάς θα βρούμε αντίστοιχα παραδοσιακά προιόντα της εποχής, την Σαρακοστή, μια τεράστια ποικιλία νηστίσιμων γεύσεων κ.ο.κ. Ο σεβασμός στην παράδοση και την κληρονομιά του τόπου μας , η γνώση για τα χιλιάδες υλικά και συνταγές που υπάρχουν για ένα τέλειο αποτέλεσμα και η ειλίκρινεια απέναντι στον πελάτη είναι ορισμένα από τα μυστικά όπως μας αναφέρει ο chef  Κωνσταντίνος Μουζάκης, κάτι το οποίο μπορούν  να επιβεβαιώσουν και οι  πελάτες-φίλοι του μαγαζιού.
 Επιμέλεια :  Φράγκος Αναστάσιος  &  Σμαράγδης Ηλίας του...

http://www.all4food.gr/reportaz/16-reportaz/398-paradosiako.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια: