Τρίτη, 31 Ιουλίου 2012

Ποιοι είναι οι Πρεσβευτές Ελληνικού Τουρισμού;

greece
Είναι αποδεδειγμένο ότι κανένας δεν μπορεί να παρουσιάσει μία περιοχή καλύτερα από τους ανθρώπους που βιώνουν καθημερινά της ομορφιές και τις ιδιαιτερότητες της.
Η Ελλάδα, είναι μια από τις πιο όμορφες γειτονιές του πλανήτη. Μια χώρα πανέμορφη που προσφέρει απλόχερα τόσα πολλά σε ιστορικές αναδρομές, αξιοθέατα, φυσικές ομορφιές και σύγχρονες ανέσεις, που κατακτά αμέσως τους επισκέπτες της.
Με το πρόγραμμα του Πρεσβευτή του Ελληνικού Τουρισμού σκοπεύουμε να γνωρίσουμε καλύτερα την Ελλάδα και τα κρυμμένα μυστικά της μέσα από τα δικά σας τα μάτια.

 

 

Ποιοι είναι οι Πρεσβευτές Ελληνικού Τουρισμού;

Οι  Πρεσβευτές του Ελληνικού Τουρισμού είναι ντόπιοι κάτοικοι ή συχνοί επισκέπτες μία περιοχής  που την αγαπούν και θέλουν να κάνουν γνωστές τις ομορφιές και τις ιδιαιτερότητες της περιοχής τους στους επαγγελματίες της Ελληνικής Τουριστικής Βιομηχανίας και στο ευρύ κοινό.

Πώς συντελούν στην ανάπτυξη της περιοχής τους οι Πρεσβευτές Ελληνικού Τουρισμού;

Οι  Πρεσβευτές του Ελληνικού Τουρισμού καταγράφουν τις ομορφιές , τις ιδιαιτερότητες και τις τουριστικές δραστηριότητες της περιοχής τους και  ενημερώνουν μέσα από την προσωπική τους στήλη στην σελίδα μας, την κοινότητα μας και το ευρύ κοινό.

Πώς λειτουργεί;

Οι  Πρεσβευτές του Ελληνικού Τουρισμού έχουν την δική τους στήλη στην σελίδα μας με τίτλο την περιοχή που εκπροσωπούν.  Εκεί μπορούν να καταχωρούν τις αναφορές  τους σχετικά με περιγραφές προορισμού, αξιοθέατα και τουριστικά δρώμενα.
Οι  Πρεσβευτές του Ελληνικού Τουρισμού έχουν επίσης την δυνατότητα, αν το επιθυμούν,  να καταχωρούν εκτεταμένη αρθρογραφία με θεματολογία σχετική με την περιοχή τους.

Γιατί να γίνει κάποιος Πρεσβευτής του Ελληνικού Τουρισμού;

Οι  Πρεσβευτές του Ελληνικού Τουρισμού θα έχουν την ευκαιρία:
  • Να γίνουν ενεργοί υπερασπιστές του εγχώριου τουριστικού μας προϊόντος και να συμβάλουν στην ανάπτυξη και στην βιωσιμότητα της περιοχής τους.
  • Να γίνουν γνωστοί στην κοινότητα μας και στο ευρύτερο κοινό μέσα από την στήλη τους, τα ενημερωτικά μας δελτία, την ομάδα μας στο Facebook, στο Twitter,  και στο Linkedin.
  • Να αναπτύξουν στενούς επαγγελματικούς δεσμούς με την τοπική τουριστική αγορά και να αναπτυχθούν επαγγελματικά.

Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε Πρεσβευτής του Ελληνικού Τουρισμού, επικοινωνήστε μαζί μας στο email: members@tourismsociety.gr

 

http://www.tourismsociety.gr/index.php/2012-04-09-13-36-26 

Δεν υπάρχουν σχόλια: