Σάββατο, 16 Ιουνίου 2012

COMPANY PROFILE 'ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ'


COMPANY PROFILE

TO «ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ»,  ξεκίνησε την δραστηριότητά του στις 06 Απριλίου 2012, επί της οδού Ακαδημίας 34, στην περιοχή του Κολωνακίου.
ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
Η φιλοσοφία του «ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ» και του Chef Κωνσταντίνου Μουζάκη είναι η παραγωγή προϊόντων με φρέσκα και αγνά υλικά. Δεν προστίθενται σκόνες και υποκατάστατα υλικών όπως και συντηρητικά.
Οι ευωδιές θυμίζουν σπιτικές αναμνήσεις παιδικών χρόνων με την ιδιαιτερότητα της υψηλής τεχνικής και εμπειρίας του Chef.
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
Σε έναν χώρο περίπου 200 τ.μ. είναι συγκεντρωμένες όλες οι δραστηριότητες της επιχείρησης οι οποίες αναλυτικά είναι οι εξής:
1.       Λιανική Πώληση
2.       Παραγωγή – Κουζίνα
3.       Χονδρική Πώληση
4.       Catering
5.       Αποθηκευτικός Χώρος (80 τ.μ.)

1.       ΛΙΑΝΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ
Ο χώρος της Λιανικής Πώλησης  στο ισόγειο καταλαμβάνει περίπου 45 τ.μ., ο οποίος είναι διαμορφωμένος με λιτά και ποιοτικά στοιχεία διακόσμησης. Στον χώρο της Λιανικής Πώλησης  ρόλο πρωταγωνιστικό έχουν τα προϊόντα μας. (Ακολουθούν φωτογραφίες του  χώρου)
2.       ΠΑΡΑΓΩΓΗ - ΚΟΥΖΙΝΑ
Ο χώρος της Παραγωγής ο οποίος βρίσκεται σε άμεση ‘επικοινωνία΄ με τον χώρο της Λιανικής καταλαμβάνει περίπου 40 τ.μ. Αποτελείται από τον απαραίτητο εξοπλισμό για την παραγωγική διαδικασία των προϊόντων μας τα οποία παρασκευάζονται από τον Chef Κωνσταντίνο Μουζάκη.  (Ακολουθούν φωτογραφίες του  χώρου)
3.       ΧΟΝΔΡΙΚΗ – CATERING
Στον 1ο όροφο των περίπου 60 τ.μ.,  βρίσκονται τα γραφεία που αφορούν το Τμήμα Χονδρικής – Catering καθώς είναι διαμορφωμένα για την πραγματοποίηση συναντήσεων. (Ακολουθούν φωτογραφίες του  χώρου)
ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ είναι η κληρονομιά μας και ο σεβασμός μας στο παρελθόν.

Απόγονοι 3ης γενιάς της οικογένειας Πανταζή, εμπνεόμενοι από το χθες και το σήμερα πραγματοποιούμε επανάσταση στην έννοια της γεύσης δημιουργώντας νέα διάσταση στην ποιότητα.

Η οικογένεια Πανταζή στα μέσα του 1935 ερχόμενοι από το Λάβδανη Πωγωνίου της Ηπείρου εγκαταστάθηκαν στην Αττική. Η ενασχόληση τους στον χώρο της αρτοζαχαροπλαστικής και το ταλέντο τους είχε ως αποτέλεσμα να ιδρύσουν καταστήματα σε γνωστές συνοικίες της Αθήνας, όπως, Ψυχικό, Φιλοθέη, Αμπελόκηποι, Κολωνάκι, κλπ.
Το μέλλον ήρθε και συνάντησε την ιστορία του και ο λόγος δεν είναι τυχαίος, το ταλέντο είναι καταγεγραμμένο στην οικογένεια.

Ο εγγονός της οικογένειας Πανταζή, Chef Κωνσταντίνος Μουζάκης, πραγματοποιεί το πρώτο αρτοζαχαροπλαστικό επιχείρημα του στα μέσα της δεκαετίας ‘90  στα στενά όρια δημοφιλούς κοσμοπολίτικου νησιού. Κάνοντας αισθητή την παρουσία του κατάφερε και δημιούργησε μοναδικές γεύσεις σε απαιτητικό κοινό με αποτέλεσμα πρώην Πρωθυπουργοί όπως, Ιταλίας Κος Μπερλουσκόνι, Ρωσσίας Κος Πούτιν, ΗΠΑ Κος Κλίντον, η Βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας, ο  Βαρθολομαίος, ο δημοφιλής ηθοποιός Μάικλ Ντάγκλας με την επίσης δημοφιλή σύζυγο του Κάθριν Ζέτα Τζόουνς να είναι κάποιοι από πολλούς ακόμη άλλους που έχουν απολαύσει τα προϊόντα του.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ
1.        ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ
ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙ:  ΣΦΟΛΙΑΤΑ, ΚΟΥΡΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΟ
ΠΙΤΣΑΚΙ:         ΖΑΜΠΟΝ – ΤΥΡΙ, ΖΑΜΠΟΝ – ΤΥΡΙ – ΜΑΝΙΤΑΡΙ, ΖΑΜΠΟΝ – ΜΠΕΪΚΟΝ – ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ – ΤΥΡΙ, ΤΟΝΟ – ΚΡΕΜΜΥΔΙ – ΤΥΡΙ, ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ – ΤΥΡΙ, ΤΥΡΙΩΝ
ΖΑΜΠΟΝΟΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙ: ΣΦΟΛΙΑΤΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΟ
ΛΟΥΚΑΝΙΚΟΠΙΤΑΚΙ: ΣΦΟΛΙΑΤΑ, ΚΟΥΡΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΟ
ΠΑΤΑΤΟΠΙΤΑΚΙ: ΣΦΟΛΙΑΤΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΟ
ΚΡΟΥΑΣΑΝΑΚΙ: ΒΟΥΤΥΡΟΥ, ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ, ΜΑΡΜΕΛΑΔΑΣ, ΖΑΜΠΟΝ – ΤΥΡΙ, ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ – ΤΥΡΙ, ΜΟΡΤΑΔΕΛΑ – ΤΥΡΙ, ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ – ΤΥΡΙ, ΤΟΝΟ – ΜΑΡΤΟΥΛΙ – ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ, ΧΑΒΙΑΡΙ – ΒΟΥΤΥΡΟ, ΣΟΛΟΜΟ – ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ –ΜΑΡΟΥΛΙ, ΣΑΛΑΜΙ – ΤΥΡΙ, ΦΕΤΑ ΤΥΡΙ – ΝΤΟΜΑΤΑ – ΡΟΚ ΦΟΡ
ΤΑΡΤΑΚΙ: ΡΟΚ ΦΟΡ, ΠΑΡΜΕΖΑΝΑΣ, ΚΑΣΣΕΡΙ, 4 ΤΥΡΙΑ
ΜΠΟΜΠΑ: ΖΑΜΠΟΝ – ΤΥΡΙ, ΖΑΜΠΟΝ – ΤΥΡΙ – ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ – ΜΑΡΟΥΛΙ, ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ – ΤΥΡΙ – ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ – ΜΑΡΟΥΛΙ, ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ, ΤΥΡΙΩΝ, ΧΟΡΤΟΦΑΓΩΝ, ΣΟΛΟΜΟ – ΛΟΛΑ – ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ, ΤΟΝΟ – ΜΑΡΟΥΛΙ – ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ, ΠΡΟΣΟΥΤΟ – ΛΟΛΑ – PHILADELPHIA ΤΥΡΙ, ΚΙΜΑ – ΤΥΡΙ, ΣΟΚΟΛΑΤΑ – ΜΠΑΝΑΝΑ
ΒΟΛΟΒΑΝ: ΖΑΜΠΟΝ –ΤΥΡΙ, ΜΠΕΪΚΟΝ – ΤΥΡΙ, ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ – ΤΥΡΙ, ΤΟΝΟ – ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ, ΣΟΛΟΜΟ – ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ – ΜΑΡΟΥΛΙ, 4 ΤΥΡΙΑ, ΚΑΣΣΕΡΙ, ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ, ΡΟΚ ΦΟΡ, ΠΑΤΑΤΑ, ΜΑΝΙΤΑΡΙ – ΤΥΡΙ
ΔΙΑΦΟΡΑ: ΜΥΖΗΘΡΟΠΙΤΑΚΙ ΣΦΟΛΙΑΤΑ, ΜΠΕΪΚΟΝΟΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙ ΣΦΟΛΙΑΤΑ, ΚΑΣΕΡΟΠΙΤΑΚΙ ΣΦΟΛΙΑΤΑ, ΠΕΪΝΙΡΛΑΚΙ, ΔΑΜΑΣΚΗΝΟ – ΜΠΕΪΚΟΝ, ΠΕΠΟΝΙ – ΜΠΕΪΚΟΝ
2.        ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ ΤΑΨΙΟΥ (21 ΚΟΜΜΑΤΙΑ)
ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ                        ΣΠΑΝΑΚΟΠΙΤΑ ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ                         ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ                          ΚΟΤΟΠΙΤΑ ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ
ΡΙΖΟΠΙΤΑ ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ                         ΜΑΚΑΡΟΝΟΠΙΤΑ ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ                     ΚΡΕΑΤΟΠΙΤΑ ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ

3.        ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ ΑΝΑ ΤΕΜΑΧΙΟ
ΡΟΛΟ: ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ ΚΑΙ ΠΑΣΤΑ ΕΛΙΑΣ, ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ – ΛΙΑΣΤΗ ΝΤΟΜΑΤΑ, ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ – ΠΡΟΣΟΥΤΟ, PHILADELHIA – ΠΡΟΣΟΥΤΟ
ΜΠΡΙΟΣ:  ΖΑΜΠΟΝ – ΤΥΡΙ – ΜΑΡΟΥΛΙ (ΤΟΜΑΤΑ) -  ΣΩΣ, ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ – ΤΥΡΙ – ΜΑΡΟΥΛΙ (ΤΟΜΑΤΑ) – ΣΩΣ, ΣΑΛΑΜΙ – ΤΥΡΙ – ΜΑΡΟΥΛΙ (ΤΟΜΑΤΑ) – ΣΩΣ, ΠΡΟΣΟΥΤΟ – ΤΥΡΙ – ΜΑΡΟΥΛΙ (ΤΟΜΑΤΑ) – ΣΩΣ, ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΧΟΙΡΙΝΗ–ΤΥΡΙ–ΜΑΡΟΥΛΙ (ΤΟΜΑΤΑ) – ΣΩΣ, ΜΠΕΪΚΟΝ – ΤΥΡΙ – ΜΑΡΟΥΛΙ (ΤΟΜΑΤΑ) – ΣΩΣ, ΜΟΡΤΑΔΕΛΑ – ΤΥΡΙ – ΜΑΡΟΥΛΙ (ΤΟΜΑΤΑ) – ΣΩΣ, ΠΑΡΙΖΑ – ΤΥΡΙ – ΜΑΡΟΥΛΙ (ΤΟΜΑΤΑ) – ΣΩΣ

4.        ΑΛΜΥΡΑ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ
ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ: ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ, ΚΑΡΟΤΟ, ΣΠΑΝΑΚΙ, ΜΟΥΣΛΙ, ΚΡΕΜΜΥΔΙ, ΣΚΟΡΔΟ, ΕΛΙΑ, ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ, ΡΙΓΑΝΗ, ΣΟΥΣΑΜΙ, ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ, ΠΡΟΣΟΥΤΟ, ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ, ΠΙΠΕΡΙ - ΑΛΑΤΙ ΧΟΝΤΡΟ, ΠΑΠΡΙΚΑ
ΜΠΑΤΟΝ ΣΑΛΕ: ΤΥΡΙΟΥ, ΜΕ ΠΑΠΑΡΟΥΝΟΣΠΟΡΟ

5.        ΔΙΑΙΤΗΣ
ΚΟΥΛΟΥΡΙ: ΠΙΤΥΡΟΥΧΟ, ΟΧΤΑΣΠΟΡΟ, ΤΥΠΟΥ 90%, ΣΙΚΑΛΗΣ, ΚΡΙΘΑΡΕΝΙΟ, ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ
ΚΡΑΚΕΡΑΚΙ: ΠΙΤΥΡΟΥΧΟ, ΟΧΤΑΣΠΟΡΟ, ΤΥΠΟΥ 90%, ΣΙΚΑΛΗΣ, ΚΡΙΘΑΡΕΝΙΟ, ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ
ΠΑΞΙΜΑΔΙ: ΚΡΑΣΑΤΟ ΜΕ ΣΤΑΦΙΔΕΣ

6.        ΒΟΥΤΗΜΑΤΑ
ΣΜΥΡΝΑΪΚΟ, ΑΣΤΕΡΑΚΙ , ΣΤΑΦΙΔΑ, ΦΥΣΤΙΚΙ ΑΙΓΙΝΗΣ, ΛΕΥΚΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ, ΚΑΡΔΟΥΛΑ, ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ, ΚΑΡΥΔΙ, ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ, ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ, ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ, ΚΑΚΑΟ, ΒΑΝΙΛΙΑΣ, ΚΑΝΕΛΑΣ                 

7.        COOKIES
ΒΑΝΙΛΙΑΣ:   - ΜΕ ΡΕΥΣΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ                                                                      ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ:    - ΜΕ ΡΕΥΣΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ
-    ΜΕ ΡΕΥΣΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ                                                                - ΜΕ ΡΕΥΣΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
-    ΜΕ ΡΕΥΣΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΛΕΥΚΗ                                                                        - ΜΕ ΡΕΥΣΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΛΕΥΚΗ
-    ΜΕ ΠΡΑΛΙΝΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ                                                                                     - ΜΕ ΠΡΑΛΙΝΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
-    ΜΕ ΣΑΜΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΡΕΥΣΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ                                  - ΜΕ ΣΑΜΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΡΕΥΣΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ
ΔΙΑΦΟΡΑ:   ΑΘΛΗΤΩΝ, PIZZA, ΚΑΡΥΔΑΣ, ΤΡΟΠΙΚΩΝ ΝΗΣΙΩΝ, ΙΣΠΑΝΙΑΣ, ΙΤΑΛΙΑΣ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ, ΒΡΩΜΗΣ,
                     ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ (ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ, ΣΟΚ. ΓΑΛΑΚΤΟΣ, ΣΟΚ. ΛΕΥΚΗ, ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ & ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ)               
8.        ΜΟΥΣΤΟΚΟΥΛΟΥΡΟ: ΜΑΛΑΚΟ, ΤΡΑΓΑΝΟ, ΜΕ ΣΟΥΣΑΜΙ Κ ΣΤΑΦΙΔΑ ΤΡΑΓΑΝΟ
9.        ΦΛΩΡΕΝΤΙΝΕΣ: ΜΕ ΦΥΣΤΙΚΙ ΑΙΓΙΝΗΣ Κ ΑΜΥΓΔΑΛΟ, ΜΕ ΚΑΡΥΔΙ & ΑΜΥΓΔΑΛΟ, ΠΑΠΑΡΟΥΝΟΣΠΟΡΟ Κ ΑΜΥΓΔΑΛΟ, ΜΕ ΣΤΑΦΙΔΑ Κ ΑΜΥΓΔΑΛΟ, ΜΕ ΦΙΛΕ ΑΜΥΓΔΑΛΟ, ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ Κ ΑΜΥΓΔΑΛΟ, ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΑΜΥΓΔΑΛΟ       
10.     ΣΚΑΛΤΣΟΥΝΙΑ: ΜΕ ΚΑΡΥΔΙ  & ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ
11.     ΤΑΨΙΟΥ
BROWNIES: ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΥΓΕΙΑΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ, ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΛΕΥΚΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ, ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ                                 
ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ: ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ,  ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
ΔΙΑΦΟΡΑ: ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ, ΣΑΧΕΡ ΤΟΡΤΕ (SHACHER TORTE), ΚΑΡΠΟΥΖΟΠΙΤΑ, ΠΕΠΟΝΟΠΙΤΑ, ΜΗΛΟΠΙΤΑ, ΑΝΝΑΝΟΠΙΤΑ, ΜΠΑΝΑΝΟΠΙΤΑ, ΑΧΛΑΔΟΠΙΤΑ, ΡΟΔΟΠΙΤΑ, ΚΕΡΑΣΟΠΙΤΑ, ΣΤΑΦΥΛΟΠΙΤΑ, κλπ.
12.     ΓΛΥΚΑ: ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ, ΦΟΝΤΑΝ, ΠΑΝΑΚΟΤΑ, ΚΕΪΚ, MUFFINS, ΧΑΛΒΑΣ ΤΑΧΙΝΙ, ΤΣΟΥΡΕΚΙ
                                                                                                                 


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΑΣ (ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ)

                                                                                                        












                                                                    
·  COOKIES ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΛΕΥΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
·  COOKIES ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ
ΓΕΜΙΣΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
                                                                       *                                   
* ΜΠΟΜΠΑ ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ
                                                                                                   
·  ΒΟΥΤΗΜΑ ΦΥΣΤΙΚΙ ΑΙΓΙΝΗΣ
·  COOKIES ΒΑΝΙΛΙΑΣ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
·  ΦΛΩΡΕΝΤΙΝΕΣ
·  COOKIES ΚΑΡΥΔΑΣ  ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΜΑΣ – ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 34, ΚΟΛΩΝΑΚΙ
1.       ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ