Κυριακή, 27 Μαΐου 2012

ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ


ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ είναι η κληρονομιά μας και ο σεβασμός μας στο παρελθόν.
Απόγονοι 3ης γενιάς της οικογένειας Πανταζή, εμπνεόμενοι απο το χθες και το σήμερα πραγματοποιούμε επανάσταση στην έννοια της γεύσης δημιουργώντας παράλληλα νέα διάσταση στην ποιότητα.
Η οικογένεια Πανταζή στα μέσα του 1935 ερχόμενη από τη Λάβδανη Πωγωνίου της Ηπείρου εγκαταστάθηκαν στην Αττική.
Η ενασχόληση τους στον χώρο της αρτοζαχαροπλαστικής και το ταλέντο τους είχε ως αποτέλεσμα να ιδρύσουν καταστήματα σε γνωστές συνοικίες της Αθήνας, όπως, Ψυχικό, Φιλοθέη, Αμπελόκηποι, Κολωνάκι, κλπ.
Το μέλλον ήρθε και συνάντησε την ιστορία του και ο λόγος δεν είναι τυχαίος, το ταλέντο είναι καταγεγραμμένο στην ιστορία της οικογένειας.
Ο εγγονός της οικογένειας Πανταζή, chef Κωνσταντίνος Μουζάκης, πραγματοποιεί το πρώτο αρτοζαχαροπλαστικό επιχείρημα του στα μέσα της δεκαετίας ‘90  στα στενά όρια δημοφιλούς κοσμοπολίτικου νησιού. Κάνοντας αισθητή την παρουσία του κατάφερε και δημιούργησε μοναδικές γεύσεις για απαιτητικό κοινό με αποτέλεσμα ο πρώην Πρωθυπουργός της Ιταλίας  Κος Μπερλουσκόνι, ο πρώην Πρωθυπουργός Ρωσσίας Κος Πούτιν, ο πρώην Πρωθυπουργός ΗΠΑ Κος Κλίντον, η Βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας, ο  Βαρθολομαίος, ο δημοφιλής ηθοποιός Μάικλ Ντάγκλας με την επίσης δημοφιλής σύζυγο του Κάθριν Ζέτα Τζόουνς να είναι κάποιοι από πολλούς ακόμη άλλους που έχουν απολαύσει τα προϊόντα του.
ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ” στις 6 Απριλίου 2012, άνοιξε διάπλατα τις πόρτες του και για το κοινό της Αθήνας, Ακαδημίας 34, Κολωνάκι δημιουργώντας καθημερινά ο Chef μας γεύσεις μοναδικής παραδοσιακής ιστορίας δεμένες μοναδικά με αγνά υλικά και ιδέες του σήμερα.
Ο απλός και λιτός παραδοσιακός χώρος μας επιτρέπει μόνο στα προϊόντα να περιαυτολογούν από ευωδιές και γεύσεις.
Ευχόμαστε, στον ζεστό και ευωδιαστό χώρο μας, να νοιώσουν οι πελάτες - φίλοι μας οικεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: