Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2012

ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΡΥΖΟΓΑΛΟ

 Υλικα
200 ΓΡ.ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ
1 ΛΙΤΡΟ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ
2 ΜΕ 3 Κ.Σ.ΖΑΧΑΡΗ
1/4Κ.Γ.ΚΑΝΕΛΑ
1 ΒΑΝΙΛΙΑ
1 ΦΛ.ΡΥΖΙ ΓΛΑΣΕ
  Εκτελεση
ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΝΕΛΑ ΒΑΝΙΛΙΑ .ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΡΥΖΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 30' ΠΕΡΙΠΟΥ .ΟΤΑΝ ΤΟ ΡΥΖΙ ΕΧΕΙ ΒΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΤΟΙΜΟ ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΟΥΜΕ ΚΑΛΑ  ΜΕΧΡΙ  ΝΑ ΑΠΟΡΟΦΗΣΕΙ ΤΑ ΥΓΡΑ.ΟΤΑΝ ΠΛΕΟΝ  ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΟ ΚΑΙ ΠΑΧΥ ΤΟ ΡΙΧΝΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΤΗΡΙΑ ΚΟΚΤΕΙΛ Η ΜΠΟΛ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΠΛΟ ΡΥΖΟΓΑΛΟ  ΑΦΟΥ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΩΡΙΤΣΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: