Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2011

ΧΡΥΣΗ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑ CHEFS CLUB of GREECE






Το Chef's Club Ελλάδος και η Forum s.a. , σας ανακοινώνουν τo πρόγραμμα του 5ου ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΟΡΟΥΜ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ 2012 στο οποίο θα εορτασθούν τα 20 χρόνια από την δρυσή του και θα διεξαχθεί από τις 4.2.2012 έως και τις 7.2.2012 , στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», στα πλαίσια της 7ης"Διεθνούς Έκθεσης HO.RE.CA 2012" .

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012

  • 11.30πμ Έναρξη - μήνυμα Προέδρου
  • 12.00 – 13.00μμ Διαγωνισμός καλλιτεχνικών παρουσιάσεων γλυπτών εκθεμάτων από βούτυρο, ζύμη, ζάχαρη, σοκολάτα και γαμήλιες τούρτες.
    (Διαγωνισμός σε έτοιμα εκθέματα από επαγγελματίες ξενοδοχείων εστιατορίων , ζαχαροπλαστείων κλπ και απο σπουδαστές σχολών με ιδιωτική συμμετοχή )
  • 13.00 – 15.00μμ Παλέτα γεύσεων σύγχρονης γαστρονομίας .
    (Παρουσίαση εστιατορικών πιάτων food style -φαγητά & γλυκά - από τα μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας )

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

  • 13.00 – 14.30 Παρασκευή Κυκλαδίτικων παραδοσιακών γλυκών
  • 15.00 - 16.00 Γλυκές παιδικές δημιουργίες
  • 16.30 – 17.45 Oι επίτιμοι θρύλοι του Chefs Club επανέρχονται και αναβιώνουν την Κλασσική Ελληνική Γαστρονομία
  • 18.00 – 20.00μμ Παρουσίαση Μακεδονικής Γαστρονομίας και προιόντων από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδας «Ολύμπιος Ζεύς» , μέσα απο μια ιδιαίτερη σε λαμπρότητα εκδήλωση.

ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012

  • 10.00πμ – 11.30 πμ Διαγωνισμός καλλιτεχνικών παρουσιάσεων γλυπτών εκθεμάτων από λαχανικά / φρούτα , τυρί και αλλαντικά.
    (Διαγωνισμός σε έτοιμα εκθέματα από επαγγελματίες ξενοδοχείων , εστιατορίων , ζαχαροπλαστείων κλπ και από σπουδαστές σχολών με ιδιωτική συμμετοχή)
  • 11.00πμ – 14.00 μμ

    ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ – ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ & ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

  • 14.00 – 15.00 μμ Γαστρονομία χωρίς σύνορα σε πανδαισία γεύσεων από όλο τον κόσμο.
    Οι σέφ των πρεσβειών παρουσιάζουν τα παραδοσιακά μενού της χώρας τους συνδυαζόντάς τα με Ελληνικά προιόντα

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

  • 14.00 – 15.30 Παρουσίαση και γευσιγνωσία της ποικιλίας των Ελληνικών τυριών και ο συνδυασμός τους με το κατάλληλο κρασί
  • 16.00 - 18.00 Παρουσίαση τεχνικής food style από μέλη της Λέσχης
  • 17.00 – 18.00μμ Ατομικός ζωντανός διαγωνισμός στην Παρασκευή πιάτου με θαλασσινά η ψάρι από σπουδαστές με ιδιωτική συμμετοχή και επαγγελματίες

ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012

  • 11.30πμ – 14.00μμ Παρουσίαση και γευσιγνωσία του "kalimera Greek breakfast" από περιοχές της Ελλάδας
1. ΕΠΤΑΝΗΣΑ
2. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
3. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ
4. ΚΡΗΤΗ
5. ΘΕΣΣΑΛΙΑ – ΗΠΕΙΡΟ
6. ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΙΚΟ
7. ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΣΠΟΡΑΔΕΣ
  • 12.00 – 13.00μμ Ατομικός ζωντανός διαγωνισμός στην Παρασκευή πιάτου με θαλασσινά η ψάρι από σπουδαστές με ιδιωτική συμμετοχή και επαγγελματίες

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

  • 13.15μμ – 14.45μμ Επίδειξη Μοναστηριακής μαγειρικής απο τον Πατέρα Επιφάνιο του Αγίου όρους
  • 15.00μμ – 16.45μμ Σεμινάριο για σέφ και σπουδαστές με θέμα τη μοριακή γαστρονομία και τους σύγχρονους τρόπους μαγειρέματος
  • 17.00μμ – 18.00μμ Ατομικός ζωντανός διαγωνισμός στην Παρασκευή γλυκού από σπουδαστές με ιδιωτική συμμετοχή και επαγγελματίες
  • 15.00μμ – 17.00μμ Ζωντανός διαγωνισμός σε σκάλισμα λαχανικών, φρούτων και τυρού από επαγγελματίες και σπουδαστές με ιδιωτική συμμετοχή.

ΤΡΙΤΗ 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012

ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΣΧΟΛΕΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ
(ΑΝΕΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΥ) - ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΚΥΠΕΛΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

  • 12.00 – 14.30μμ Παρουσίαση πρότασης από Σχολές Γαστρονομίας με θέμα το Kalimera Greek Breakfast , σε ελεύθερη παρουσίαση μπουφέ για 10 άτομα.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

  • 13.15μμ – 14.45μμ Σεμινάριο για σέφ απο Barista & Bartender
  • 17.00- 19.00μμ Απονομές , Βραβεύσεις και τελετή λήξης

Η επιτροπή σχεδιασμού διαγωνισμών & εκδηλώσεων του Πανελληνίου Κέντρου Γαστρονομίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: