Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2011

ΜΕΡΕΝΤΑ


ΥΛΙΚΑ

1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
100γρ κουβερτούρα
150γρ Βιτάμ
 2 κουτ σούπας άχνη
4 κουτ σούπας κακάο
1 κούπα τριμμένο φουντούκι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Λιώνουμε την κουβερτούρα με το βούτυρο σε μπεν μαρί.
2. Ανακατεύουμε το ζαχαρούχο με την άχνη και το κακάο και την λιωμένη σοκολάτα...
3. Τέλος βάζουμε τα τριμμένα φουντούκια και το αδειάζουμε σε μπολ.
4. Μόλις κρυώσει το βάζουμε στην συντήρηση του ψυγείου και μόλις πήξει είναι έτοιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: