Παρασκευή, 20 Μαΐου 2011

30-31 ΜΑΙΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ...ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ CHEF CLUB!!!


Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΜΑΪΟΥ

• 9.00πμ – 11.00πμ 
Παρουσίαση ΚΑΛΗΜΕΡΑ BREAKFAST 
Προετοιμασία Ελληνικού Πρωινού από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, από μέλη της ΛΕΣΧΗΣ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (CHEF’S CLUB OF GREECE) και τη γαστρονόμο και συγγραφέα ΜΑΡΙΑ ΛΟΗ. 

• 11:00π.μ. – 12:00
Μαθήματα Γευσιγνωσίας Ελαιολάδου για αρχάριους 
Τα μυστικά των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών του ελαιολάδου από τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Τυποποίησης Ελαιολάδου (ΣΕΒΙΤΕΛ) και τον γευσιγνώστη – χημικό Βασίλη Καμβύση.

• 12.00 – 14.00μμ
Η ΜΑΡΙΑ ΛΟΗ μαγειρεύει γευστικές συνταγές με παραδοσιακά προϊόντα της Ελληνικής γης.

• 15.00μμ – 18.00μμ
Η ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ 
Δημιουργία μιας Υδρογείου με καλλιτεχνικά σκαλισμένα λουλούδια από λαχανικά και φρούτα, δημιουργίες των νέων σεφ της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας. Οι επισκέπτες μπορούν να θαυμάσουν την τεχνική των εκπαιδευόμενων σεφ.


ΤΡΙΤΗ 31 ΜΑΪΟΥ

• 12.00 – 16.00μμ 
Παρασκευή μιας τεράστιας Ελληνικής σαλάτας 500 κιλών, από 100 σεφ της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας, η οποία στη συνέχεια θα διανεμηθεί στους επισκέπτες της εκδήλωσης και στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων.

• 18.00μμ – 19.00μμ 
1.Ανακοίνωση σύστασης Παραρτήματος CHEF’S CLUB OF GREECE στην Αμερική με στόχο την προώθηση του Ελληνικού Διατροφικού Πολιτισμού. 
2. Επίσημη ανακήρυξη των πρώτων μελών του Παραρτήματος της Αμερικής ως Φίλων της Λέσχης. 
3. Ανακήρυξη της ΜΑΡΙΑΣ ΛΟΗ ως Παγκόσμιας Πρέσβειρας Γαστρονομίας από το CHEF’S CLUB OF GREECE.
4. Βράβευση του Καθ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΡΙΧΟΠΟΥΛΟΥ και της Καθ. ΑΝΤΩΝΙΑΣ ΤΡΙΧΟΠΟΥΛΟΥ για τη συνεπή μακρόχρονη προσφορά τους στην προώθηση της ελληνικής γαστρονομίας και της κας ΜΑΡΙΑ ΛΟΗ ως Πρέσβειρας του Ελληνικού Ελαιολάδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: