Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2011

Γλυκό ραντεβού στο Μουσείο Σοκολάτας


Η σοκολάτα Παυλίδη γίνεται 150 ετών!Στις 29 και 30 Ιανουαρίου ανοίγει τις πόρτες του το πρώτο Μουσείο Σοκολάτας Υγείας Παυλίδη δίνοντας τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να ζήσουν μια μοναδική σοκολατένια εμπειρία στο μουσείο που τελεί υπό την αιγίδα του δήμου Αθηναίων.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν την ιστορία της διάσημης Σοκολάτας από το 1861 μέχρι σήμερα, να αποκτήσουν μία πρώτη ιδέα για το πώς λειτουργεί η γραμμή παραγωγής στο Εργοστάσιο Παυλίδη, να δουν την έκθεση συσκευασιών Υγείας Παυλίδη που φοιτητές του Κολεγίου Βακαλό Art & Design δημιούργησαν αποκλειστικά για την επέτειο των 150 χρόνων και, φυσικά, να απολαύσουν σοκολατένιες λιχουδιές.

Επιπλέον, οι μικροί επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν και να απασχοληθούν δημιουργικά σε δραστηριότητες ειδικά σχεδιασμένες από το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο.

Με την αφορμή της επετείου, η Υγείας Παυλίδη συνεργάζεται με την Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Ανοιχτή Αγκαλιά», για να προσφέρει την υποστήριξή της σε παιδιά που πάσχουν από χρόνιες παθήσεις και νοσηλεύονται σε νοσοκομεία. Γι' αυτό το λόγο δημιουργήθηκε ειδική επετειακή συσκευασία, που περιέχει 3 σοκολάτες Υγείας Παυλίδη των 100γρ., το 10% των εσόδων της οποίας θα προσφερθεί στην «Ανοιχτή Αγκαλιά». Επίσης, στο χώρο του Μουσείου θα λειτουργεί κατάστημα αναμνηστικών δώρων υπέρ των σκοπών της «Ανοιχτής Αγκαλιάς».

Εργοστάσιο Παυλίδη: Πειραιώς 135

Δεν υπάρχουν σχόλια: