Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2011

1ο Εθνικό Συνέδριο ΓαστρονομίαςΜήνυμα Προέδρου
Αγαπητοί κυρίες και κύριοι, συνάδελφοι και συνεργάτες,

Έχουμε τη χαρά να σας ανακοινώσουμε τη διενέργεια του 1ουΕθνικού Συνεδρίου Γαστρονομίας «Kalimera Breakfast», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 5 Φεβρουαρίου 2011, στο εκθεσιακό κέντρο EXPO ATHENS και διοργανώνει η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος, υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, της Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων Ελλάδος, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων, της Εστίας και το Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης για την Τροφοδοσία και τον Εξοπλισμό Ξενοδοχείων και Μονάδων Μαζικής εστίασης, HORECA 2011.

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος, από το 1992, στηρίζει ενεργά την Ελληνική Γαστρονομία, συμβάλλοντας παράλληλα στην αναβάθμιση του επαγγέλματος του Αρχιμάγειρα και του Αρχιζαχαροπλάστη, καθώς και των εκπαιδευτικών σχολών τουριστικών επαγγελμάτων.

Οι δράσεις της περιλαμβάνουν μια σειρά πετυχημένων και αναγνωρισμένων γαστρονομικών εκδηλώσεων, σεμινάρια προώθησης της Ελληνικής Γαστρονομίας του εξωτερικού, καθώς και συμμετοχές σε γαστρονομικά γεγονότα στο εσωτερικό και το εξωτερικό.

Σε αυτό το πλαίσιο δράσεων αποφασίστηκε και δρομολογήθηκε η διοργάνωση του 1ου Εθνικού Συνεδρίου Γαστρονομίας, με τη συμμετοχή πολλών τουριστικών, επισιτιστικών, επαγγελματικών, εκπαιδευτικών και οικονομικών φορέων, με σκοπό τη δημιουργία νέων δεδομένων για το τουριστικό μας προϊόν και την προώθηση του μέσα από την Ελληνική Γαστρονομία, στο διεθνές στερέωμα.

Το 1ο Εθνικό Συνέδριο Γαστρονομίας, απευθύνεται σε όλους τους τουριστικούς φορείς, ξενοδόχους, εστιάτορες και σε όλους τους επαγγελματίες των επισιτιστικών επιχειρήσεων, καθώς και σε σχολές τουριστικών επαγγελμάτων. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων η παρουσίαση πρότασης ελληνικού πρωινού με την ονομασία«Kalimera Breakfast».
Σας προσκαλούμε να συμβάλλετε στην προσπάθεια μας για προβολή της Ελληνικής Γαστρονομίας, συνεισφέροντας στην καθιέρωση της ως εξαγώγιμο και τουριστικό προϊόν.

Η συμμετοχή σας θα αποτελέσει ιδιαίτερη τιμή για μας.

Με εκτίμηση,

Μίλτος Καρούμπας
Πρόεδρος
Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος

Δεν υπάρχουν σχόλια: