Τετάρτη, 8 Απριλίου 2009

ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΑΥΓΑ...












ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΥ ΑΥΓΟΥ...
ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΣΕ ΜΠΕΛ-ΜΑΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΤΡΩΣΙΜΟ
ΜΟΛΙΣ ΛΙΩΣΕΙ ΚΑΛΑ Η ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ......ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΡΙΧΝΩΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΤΗΝ ΛΙΩΜΕΝΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ... ΤΗΝ ΚΟΥΝΑΜΕ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΓΩΣΟΥΝ....ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΟΥΝΑΜΕ ΠΑΛΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΛΕΠΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΡΥΘΜΟ!!!
ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΓΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΩΘΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥ,ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 10 ΩΡΕΣ...
ΤΕΛΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΩΡΕΣ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΚΟΛΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΙΧΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΑΥΓΟ.......


ΣΕΦ ΜΟΥΖΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: